2777
2789
عنوان

کم خوابی بچم دیگه داره دوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست

پسرم نه سالشه و‌دخترمم ۴، پدرم رو در آوردند برای اینکه نخورند صد تا ادا درمیارن. امشب به پسرم شام دادم خورده همه چی اوکی، گفتم برو بخواب شروع کرد به گریه که من گشنمه! میترسم از گشنگی بمیرم!!  ده بار میره دستشویی. چند بار آب می‌خواد….

محیط خونتون آرومه یا پر سر و صداست، برای اینکه بچه به موقع بخوابه باید جای آروم و بی سر و صدا باشه، همه خانواده هم همزمان بخوابن، اگه همه این شرایط هست ولی بازم نمی‌خوابه به نظرم تو غذاش یکم سیر رنده کن بده بخوره ، سیر واقعا خواب آوره یه مدت بخوره خوابش تنظیم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من الان ۶سالشه همین وضعه بخدا تا دوسالگی اصللا نخاااابیدد انقد دکتر و ازمایش بردم هیچ کس نفعمید ...

من سر این کارای بچم پشت دستمو داغ کردم 

از بی خوابی حالت تهوع گرفتم

من سر این کارای بچم پشت دستمو داغ کردم  از بی خوابی حالت تهوع گرفتم

من که ضعف اعصاب گرفتم خابم کلا بهم ریخته الان حتی اون ی وقت ۱۲لخابه من تا ۲-۳بیدارم هیچ‌وقت ب خواب عمیق نمیرم کلا خابم تو سطح هوشیاری میمونه انقد مشکلات پیدا کردم ولی سعی میکنم بهش فک نکنم ی دکتری بهم گفت شکر کن بچت مشکلش کم خوابی اگه مریض بود اگه مشکل جسمی داست چی حالا توام اینجوری فک کن دیگه چاره چیع 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
شوهرم نمیخوابه بخوابه بچم میخوابه والا 

خب پس شوهرتو قانع کن بخوابه، من دو تا دختر سه ساله دارم دوقلوان، از اول چون خونمون آروم بوده عادت کردن سر ساعت میخوابن ولی اگه یه روز من یا شوهرم بیدار بمونیم این دو تا هیچ جوره نمیخوابن

بعد تازع چون خواب درست اسراحت کافی ندارند بدنشون رشد لازم نمیکنه حالا خرص خوردن واسه اونم از ی طرف شروع میشه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من که ضعف اعصاب گرفتم خابم کلا بهم ریخته الان حتی اون ی وقت ۱۲لخابه من تا ۲-۳بیدارم هیچ‌وقت ب خواب ع ...

اره به خدا 

من بچم پاش تو دو ماهگی گاهی میپرید بردم دکتر نوار مغزی نوشت ببرم

تا جوابش اومد مردمو زنده شدم بعد یه بچه هایی اون روز من دیدم ک هنوزم حالم خرابه یه بچه نه ساله یک کلمم حرف نمیزد فقط یکسره داد میزد واقعا اون بچرو چطوری باید تحمل کرد

دنبال بازی،  ماشین بازی،  بپر بپر،  دوچرخه سواری؟

خب بازی های فیزیکی هم که انجام میده،بابچه های همسنش وقت بگذرونه بلکه انرژیش تخلیه شه،صبح چه تایمی بیدارمیشه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بعد تازع چون خواب درست اسراحت کافی ندارند بدنشون رشد لازم نمیکنه حالا خرص خوردن واسه اونم از ی طرف ش ...

دقیقا من دق کردم غذاش ماشالله عالیه ولی خوابش افتضاح الان شوهرم دعوا کرده میگه بازور میچپونی دهنش از سنگینی زیاد نمیخوابه

خب بازی های فیزیکی هم که انجام میده،بابچه های همسنش وقت بگذرونه بلکه انرژیش تخلیه شه،صبح چه تایمی بی ...

اره با بچه ی همسن بازی کنه زود میخوابه والا من با هیکله گنده میفتم دنبالش بپر بپر میکنم ولی فقط با بچه خسته میشه

اره با بچه ی همسن بازی کنه زود میخوابه والا من با هیکله گنده میفتم دنبالش بپر بپر میکنم ولی فقط با ب ...

هرچقد هم بازی کنیم جای دوستاشون یه چیز دیگس چون باتموم وجود همودرک میکنن ولی ماها نه ازته دلمون نیست.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا من دق کردم غذاش ماشالله عالیه ولی خوابش افتضاح الان شوهرم دعوا کرده میگه بازور میچپونی دهنش از ...

حق دعری عزیزم

کم‌خوابی واقعا مادر رو از پا در میاره

پسر اول منم تا حدود سه سالگیش خواب درستی نداشت، نوزادیش که اصلا یه وضعی…

یادمه خواهرم چند روز اومد خونمون، بادش بهم گفت تو با این همه بی‌خوابی خیلی اعصاب داری که تا حالا بلایی سر خودت و بچه‌ت نیاوردی😂

الانم شما شب‌ها اگه واقعا خاموشی بزنین عادت می‌کنه کم‌کم بخوابه.

حالا همسرت و پسرت می‌خوان بیدار باشن شما بری یه اتاق دیگه خوابت نمی‌بره؟