2777
2789

بچها من دبیری قبول شدم ومصاحبه دادم ولی نتایج نیومده و چون کمبود معلم دارن  اونای ک رتبشون خوبع رو دارن جذب میکنن خرید خدمات  ک اگ قبول شدن ک رسمی نشدن ک همون خریذ خدمات می مونن 

بمن امروز عصر زنک زدن گفتن فردا  بیا مدرسه فلان..  

من ن میدونم   چ درسی باید بدم ن امادگی دارم  از استرس سردرد شدم وتصمیم گرفتم نرم از طرفیم عذاب وجدان😭😔 چ بی لیاقتیم من😭😭😭😭😭😭😭 

💔از خودم متنفرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بببخشید ولی بیجا میکنی نمیری. خیلیا الان آرزوی شاغل شدن دارن‌ . برو گمشو فردا. مهم اینه بری. اونجا یاد میگیری. از اون فضا نیومدی ک . یاد میگیری آموزش میدی.

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۱ هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔓🔑 هدف سوم:۶۴🔓🔑 هدف چهارم:۶۳🔓🔑هدف پنجم:۶۲🔓🔑 هدف ششم:۶۱🔓🔑 هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒 هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒 هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒 🙃😅🥲

شما برو مدرسه ،نیاز نیس بدونی ، فردارو بزار برای معرفی خودت و بچه ها و دنبال بودجه بندی و اینا و برنامه ریزی برتی پس فردا، تا اومدی خونه سریع برن گوگل مثرا درس اول ریاضی پایه ی دوم.بشین چندتا فیلم ببین.کاملا مسلط شو خودت بعد بخون پس فردا برو درس بده .کنارش خودت از پیحا بگیر

بذون امادگی چی بگمممم😭 چجوری دزس بدم

برو خودتو معرفی کن

روش کار،ببین اصن جوش چطوریه

آرومن یا شلوغ کار

روز اول سخت نگیر

ب جاش برای پس فردا برنامه بریز ک چ کارا کنی 

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم