2777
2789
عنوان

پسر۷ ماهه م😫😫😫

467 بازدید | 39 پست

وقتی بیداره دائم درحال چهارست وپارفتنه فقط باید دنبالش باشم که خطرنکنه😫😫😫آصلا خیلی عجیبه خسته نمیشه اصلا نمیشه بیداربودنی آروم بشینه ،غذا هم نمیخوره لاغرشده

وقتیهم گشنه میشه توخواب بیدارمیشه باگریه ی بلند چهاردست وپامیره تانگیریمش وشیرندم آروم نمیشه

خیلی نگرانم نکنه بیش فعاله این

بچه ی شماهم اینطوریه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه من بیش فعاله،یعنی از زمانی که سینه خیز رفت باید دنبالش بودم ،از همه چی میرفتبالا،به شدت فعال بود ،ولی فکر نکنم بچه شما بیش فعال باشه ،اسباب بازی بهش بدی نمیشینه؟

پسر من 8ماهشه فعلا سینه خیز میره کامل نمیتونه چهار دست وپا بره. غذا هم به زور آهنگ و فیلم میدم. شبا بخاطر دندون درد بیدار میشه عربده میزنه 😒

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه من بیش فعاله،یعنی از زمانی که سینه خیز رفت باید دنبالش بودم ،از همه چی میرفتبالا،به شدت فعال بود ...

بچه ت چن سالشه الان،چه علایمی داره مثلا؟

اینم از همه چی میره بالا توشکمم همین جوری بود انقد که بند ناف سه دور گردنش بود

بچه ها این زمونه گودزیلان بخدا

پسر منم ۱۵ ماهشه،نهایت تایمی که بشینه و سرگرم یه اسباب بازی بشه یک دقیقه است🤐بعدش پرتش میکنه یه طرف و پا میشه میره به فضولی و راه رفتن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤