2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرشب اينجوري ميشم بعضي وقتا يادش ميوفتم ( با اينكه كاملا منطقي خودم كات كردم، و اين رابطه درست نبود ...

چرا رابطت درست نبود؟اگه دوس داشتی بگو

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
چرا رابطت درست نبود؟اگه دوس داشتی بگو

همو دوست داشتيم

ولي اون خيلي گير ميداد انگار برا اب خوردنم بايد اجازه ميگرفتم ازش. كلا كنترل ميكرد وقت دعوا فحش ميداد يا قهر ميكرد حتي اگه ناحق بود وووو...

منم دلم گرفته غم عالم رو منه از شوهر کردنم نازاضی ام از زندگیم 

از اول سال تالا خواسیم دوتا تیکه خرید کنیم برا خونه نصفه کاره شده 

ریدم بااین شوهر کردنم دور و برم بیخود تر و بی عرضه تر از شوهر خودم نمیبینم 

منی که مجردی گفتم شوهر شعل ازاد میکنم که سر زبونی باشه و کسی کلاه نزاره و سرش و همه فن حریف باشه

همو دوست داشتيم ولي اون خيلي گير ميداد انگار برا اب خوردنم بايد اجازه ميگرفتم ازش. كلا كنترل ميكرد ...

پس بهتر،واسه کار درستی که کردی ناراحت نباش،هرزمانی یادش میفتی به این کارای بدش فکرکن بگو اگه بود فحش میداد و....‌

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
پس بهتر،واسه کار درستی که کردی ناراحت نباش،هرزمانی یادش میفتی به این کارای بدش فکرکن بگو اگه بود فحش ...

نه خب برا اينكه كات كرديم ناراحت نيستم. يكم بهش عادت كرده بودم. مشكلاي ديگه هم دارم