2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زود بفهمی خوب میشی گرید ۱ باشه بعدشم روحیه بالا خیلی تاثیر داره رو روند درمان چنتا میشناسم خوبن الان زندایی من  خون داره ۱۰ساله خوبه الان انشالله که خوب میشی خیلیا رو میشناسم خوب شدن مشکلیم ندارن

خالم . البته خاله من خیلی بدنش قویه تونسته سرطان رو شکست بده . چندین بار سقط کرد چندین بار عملهای سخت انجام داد .  خیلیا رو دیدم با کوچکترین مریضی سریع فوت شدن ولی خاله من خیلی خیلی بدنش قویه. وقتی قوی باشی به همه مریضی ها غلبه میکنی. ولی برعکس مادر من ضعیف بود. راه به راه مریض میشد خیلیا تعجب میکنن خالم چطور اینهمه مریضی ها و عملها رو از سر گذرونده. الان خالم سالمتر از همه ما داره زندگی میکنه جدیدا هم شکمشو عمل کرده لاغر شده تازه شده جوون ۱۸ ساله . خالم دائم به خودش میرسه بخاطر همین بدنش قویه 

درمان بیماری‌های خود را با کیفیتی بالا و هزینه‌ای مقرون به صرفه در ترکیه تجربه کنید

اگر به دنبال درمان بیماری‌های خود با کیفیتی بالا و هزینه‌ای مقرون به صرفه هستید، ترکیه گزینه‌ای عالی برای شماست. ترکیه به دلیل برخورداری از پزشکان و مراکز درمانی مدرن و مجهز، به یکی از مقاصد گردشگری سلامت محبوب در جهان تبدیل شده است.

ما در سایت گردشگری سلامت لیپام ، با همکاری با بهترین پزشکان و مراکز درمانی ترکیه، خدمات گردشگری سلامت را به صورت کاملاً تخصصی ارائه می‌دهیم. ما تمام مراحل سفر شما را از صفر تا صد مدیریت می‌کنیم تا شما بتوانید با خیال راحت و بدون دردسر، درمان خود را در ترکیه انجام دهید.

ما در تلاش هستیم تا بهترین تجربه گردشگری سلامت را برای شما رقم بزنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو خدمات، "توریست سلامت لیپام" را در گوگل جستجو کنید

2790
2778
2791
2779
2792