2777
2789

من الان جوشونده رزماری و دم اسب اسپری کردم رو پوست سرم

ولی هرچی میزدم شُر شر میریخت پایین تمام گردن و لباسام خیس شد بعد پوست سرم دو دقیقه بعد خشک انگار هیچی جذبش نشده اصلا انگار رو پوست نمیمونه همش سر میخوره رو لباسام

شماهم میزنید اینطوره؟ نتیجه داده واستون

فکر میکنم واسه من اثر نذاره چون جذب پوستم نمیشه😪😪

اسمه اون چیزه که باهاش به نوازاد شربت میدن چیه؟ با همونا بزن به موهات

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدم ولی تجربه ماسک اسپره ای دارم

ببین موهاتو قیمت ب قسمت جدا کن از کف سر، بعد اسپری کن همونجا و ماساژ بده کمی بعد دوباره بعدی 

کلا همه جارو بزن

طبیعی هم هست ک شر شر و اینا کنه

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
من نزدم ولی تجربه ماسک اسپره ای دارم ببین موهاتو قیمت ب قسمت جدا کن از کف سر، بعد اسپری کن همونجا و ...

اخه جوشونده شنبلیله و اب پیاز زدم قشنگ سرم خیس میشه ولی این لعنتی واینمیسه سرم خشک خشک هرچی به شقیقه هام ک خالی شده میزدم انگار نه انگار

قطره چکان؟

آره آره همون

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
تو رزماری میزنی؟ با سرنگ هم قطره قطره ریختم فایده نداشت

نه ولی میخوام برم بخرم بزنم

خدایی؟ اگه تاثیر گرفتی بهم بگو منم موهام خیلی میریزه

عزیزم تاثیرش بعد ۳ ماه معلوم میشه

منم وحشتناک میریزه دکتر رفتم ازمایش نوشت و دارو داد گفت رزماری هم خوبه گفتم یعنی رویش مجدد میاره گفت بله میاره

حالاتوهم هم ازمایش بده هم اینو از الان استفاده کن

کلی تاپیک تو سایت هست که نتیجه گرفتن خیلیا گفتن زدیم موهامون پر شد یکی هم گفت داماد مون تقریبا کچل بوده یکساله داره استفاده میکنه موهاش پرپشت شده

هرچی زودتر ب داد موهات برسی نتیجه بهتری میگیری 

عزیزم تاثیرش بعد ۳ ماه معلوم میشه منم وحشتناک میریزه دکتر رفتم ازمایش نوشت و دارو داد گفت رزماری هم ...

ممنونم عزیزم

خسته ام از زندگی از مثل زندان بودنش این نمایش درد دارد کارگردان بودنش