2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایییین

68 بازدید | 5 پست

دوستان عزیز سلام

من راستش تو زندگیم احساس رضایتم بین ۳۰ تا ۴۰ درصد هس و میخوام بیشترش کنم

و چندتا مسئله دارم میخوام حلشون کنم ولی زیادن ...الان چند مورد نوشتم تو دفتر براتون مینویسم اینجا

دوست دارم مستقل بشم و کار کنم و بر ترسم غلبه کنم

این قدرت و اراده رو داشته باشم که خواسته هام را به خانواده‌ام بیا کنم

وقتی میرم تو جمع با اینکه ادم درنگرام هستم ولی این فکرها رو دارم که نکنه خوب نیستم نکنه زشتم یا کافی نیستم یا تیپم بده..این گفتگوی درونی منفی رو دارم

روابط عمومی رو بهتر کنم مثلا دوست پیدا کنم فن بیانم خوب بشه

قیافه‌ان را بپذیرم و خجالت نکشم از خودم

میدونم زیاد بود😅 ولی بهتره از کجا شروع کنم؟ مثلا خودشناسی کار کنم، کتاب بخونم یا چی...ممنون میشم راهنماییم کنید

مرسی که وقت گذاشتین🌱

کلا نمیدونم این مسائل مربوط به مشاوره، خودشناسی، توسعه فردی یا چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه ریزی  کن یک روتین برای خودت بساز 

از ساده ترین و مفید ترین کار ها مثل کتاب خوندن ورزش کردم

یادگیره یک مهارت شروع کن و دراین راه خیلی به خودت سخت نگیر ولی مسئولیت پذیر باش و انجامش بده

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

سلام وقت بخیر به نظرم مشکل شما کمبود اعتماد به نفس هست به طور کلی افرادی که دارای اعتماد به نفس هستن بیشتر از اینکه روی ظاهرشون تمرکز کنن سعی میکنن از نظر معنوی یا مهارت هایی که دارن خودشون رو ارتقا بدن این مهارت شامل استعداد توی رشته ی خاص یا کار مفید هست کافیه خودت رو خوب خوب بشناسی و تمرکزت رو روی ارتقای معنویات و توانایی هات بزاری... این هایی که گفتم مسائلی بوده که تو زندگیم تجربه کردم

میشه بگی بهتره از کجا شروع کنم؟

بیین یه کتاب هست به عنوان زندگی خود را بیافرینید اون کمک کننده هست اما میتونی با یه سرچ یه سری کتابای مربوط به حوزه خودشناسی و عزت نفس پیدا کنی و بخونی 

این کاتابا کمک میکنه که یه ذهنیت درست منطقی از چیزی ک هستی و چیزی که میخوای بشی داشته باشی

اگر توانایی ش رو داری حتما به روانشناس مراجعه کن یه روانشناس مطمین و خوب و کار بلد که بتونه توی این راه کمکت کنه