2777
2789
عنوان

پسر هول😶

329 بازدید | 11 پست

سلام خوبین؟ 

من این تاپیک رو عصر زدم کسی نیومد گفتم کپی کنم شاید الان کاربرای بیشتری آنلاین باشن

من امسال قراره برم دانشگاه بعد ما رو توی یه گروه اد کردن برای کار های اداری و اینا

یه پسره اومد پی وی یه سری سوال پرسید در مورد اینکه واسه ثبت نام حضوری و خوابگاه چه مدارکی نیازه و اینا

منم کلا با کسی که نشناسم خیلی رسمی حرف میزنم دیگه پسر باشه بدتر

منم یه سلام خشک و خالی کردم و یه پیام از یه کانال فوروارد کردم براش و گفتم من همینو دیدم و واسه خوابگاه هم اطلاعی ندارم چون بومی همینجام

باز چندتا سوال الکی کرد هی گفتم نمیدونم، اطلاع ندارم

پرسید چه رشته ای هستی خواستم جواب ندم چون میدونستم فقط میخواد حرف مفت بزنه اسم رشته رو گفتم و اونم گفت موفق باشی منم نوشتم همچنین

دیگه گفتم حتما تموم شده چت ها رو پاک کردم

امروز دیدم باز یه سوال کرده جالب اینجاست با اسم کوچیک هم صدا زده! 

بخدا نمیدونم یه سریا فازشون چیه؟ نه منو دیده، نه صحبتی نه هیچی، حتی عکس پروفایل هم ندارم بگم از قیافه م خوشش اومده😂

بلاک کنم زشته؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سین نکن پیاماشو درگیرشم نشو بیخیال

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
فعلا جواب نده، اگر ادامه داد بلاک کن

والا جواب دادم تازه

اینو نوشتم به نظرتون کار خوبی کردم؟:

نمیدونم
هرچی لازم باشه توی همون گروه میزارن دیگه

موقع ثبت نام حضوری هم هر اطلاعاتی خواستید بپرسید ازشون

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
از این ادما پره باید دکمشو بزنی و تمام زیاد فک نکن ارزش اعصاب خوردی نداره جواب نده

خیلی خشک جوابشو دادم

خداروشکر فکر کنم بهش بر خورد😄🤲

سین کرده هنوز چیزی نگفته

خیلی خشک جوابشو دادم خداروشکر فکر کنم بهش بر خورد😄🤲 سین کرده هنوز چیزی نگفته

اصولا اونجور آدما زیادم بهشون برنمیخوره بهترین راه جواب ندادنه چون شما با هر درجه خشکی هم جواب بدین بلخره جواب تلقی میکنن

اصولا اونجور آدما زیادم بهشون برنمیخوره بهترین راه جواب ندادنه چون شما با هر درجه خشکی هم جواب بدین ...

راست میگید

دیگه جواب نمیدم

فعلا این آخرین پیامم بود:

نمیدونم
هرچی لازم باشه توی همون گروه میزارن دیگه

موقع ثبت نام حضوری هم هر اطلاعاتی خواستید بپرسید ازشون