2777
2789
عنوان

ناباروری

192 بازدید | 18 پست

رفتم داروخونه گفتم ویتامین ب ۶ بده گفت اونو برا خانوم های باردار میدیم که حالت تهوع دارن صبح.تو اینترنت هم نوشته بود که برا پرولاکتین این ویتامین خوبه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عع اخه میگن سقط باید ۶ ماه بگذره اقدام بکنه بعد.تخم مرغ محلی بخور رحمت سفت بشع انشالله میشع 

خب عزیزم گذشت بعد از سقط،تازه دو ماهه تو اقدامم .منظورم این بود نه اینکه ۳ ماهه سقط کردم ...فروردین ماه سقط،کردم ۵ دوره پریود گذشت بعد اقدام کردم البته زیر نظر دکتر

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
رفتی دکتر؟ چه قرصی بهت داد؟ 

خانمی من از سال ۹۲ تا الان با پرولاکتین بالا درگیرم

و اولین باره میبینم استارتر میگن که ویتامین ب۶ واسم خیلی جالب بود

من همش کابرگولین مصرف کردم و هربار بدترم کردم

دیگه این دفعه دوماه پیش آزمایش دادم بالا بود به همسرم گفتم فقط داستینکس واسم پیدا با هزار بدبختی دوستش واسمون پیدا کرد یه بسته ۸ تایی دوز نیم یک میلیون و ۳۰۰ ولی واقعا ارزششو داره 

اینو گفتم که هر کسی مثل من چندساله با این مشکل درگیره بدونه کابرگولین موقتیه و به مرور آدمو بدتر میکنه و منم خیلی تحقیق کردم هرکسی داستینکس یکبار استفاده کرده خوب خوب شده

قرص کابرگولین کلیم عوارض واسه من داشته

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه