2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اوله میگه مدرسه نمیرم

1012 بازدید | 20 پست

بجز هفت هشت روز اول که راحت رفت، دیگه همش تا امروز با گریه و زاری و ناراحتی رفته 

میگه مدرسه دوست ندارم از مدرسه و کلاسمون و حیاطش و همه جاش بدم میاد دلم برای تو تنگ میشه زیاد سرکلاس میشینیم (تا ساعت یک و ربع مدرسه هستن) 

غیر انتفاعی هم هست 

معلمش کمی خشک و جدی هست و جیغ جیغو و متفرقه شنیدم خیلی سر کلاس جیغ میزنه سر بچه ها میدونم پسرم ترسیده شده چون همش یه دلهره تو جونش هست 

با معلم و مدیرش هم صحبت کردم میگن نه طوری نشده که 

عمرا زیر بار برن 

با یکی دو تا از بچه ها کمی صحبت میکنه انقد ناراحته که اصلاباکسی دوست نمیشه 

منم باید همش تو حیاط باشم هر زنگ تفریح بیاد منو ببینه خیالش راحت تر بشه بازم با بغض و ناراحتی برمیگرده سر کلاس و گاهی یکی دو بار هم باز میاد بیرون 

دیگه هم خودم و پدرش و هم معلم و کادر مدرسه عاصی شدن 

تو مدرسه سیصد نفری فقط پسر من بهانه میگیره و نق میزنه

میخوام از فردا کلاسش رو عوض کنم 

بنظرتون جواب میده؟ کسی راه حلی داره؟

حتی تو ذهنم هست مدرسه اش هم عوض کنم ولی نمیدونم کار درستیه یا نه

ممنون میشم راهنمایی کنید 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

کلاسشو که عوض‌ کن.

ولی داداش منم کلاس اوله همینه.

کلا میگه نمیرم ما به زور صبحا‌اینو میکنیم از رو تخت لباس تنش میکنیم‌ میفرستیمش مدرسه.

اصلانم مشق اینا نمینویسه.

لوووووسه لوس.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

من با چندتا از دوستاش ی مدرسه ثبت نام کردیم و ی کلاسن به هوای اونا ذوق داره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال یه دانش آموز همین طور بود آخرش مادرش از مدرسه بردش گفت اصلا سال بعد ثبت نامش کنم الان دوباره اومده کلاس اول 

ولی تلفنی به معلم ش بگو من جایزه میخرم شما ی معلم بده به بچه م بگو از طرف خودمعلمه 

شاید بچه ت خوشحال و انگیزه بگیره

ببین اخلاق معلم خیلی مهمه مخصوصا برای بچه کلاس اولی ، حتما ببرش یه کلاسی که معلمش صبور و خوش اخلاق باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

حالا من مشکلم یه بچه بی ادبه که تو کلاس بچمو اذیت میکنه. کلاسشونم جداست زنگ تفریح میاد. مامان بچهه یه ادم بی خیاله هرچی بهش میگی عبن خیالش نیست . نمیدونم دیگ‌چکار کنم مدیر اینام که هیچ...بچم مدرسشو دوستداره فقط این بچه از پیش دبستانی رو مخشه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
کلاسشو که عوض‌ کن. ولی داداش منم کلاس اوله همینه. کلا میگه نمیرم ما به زور صبحا‌اینو میکنیم از رو ...

وای که درک میکنم 

پسر من مشق مینویسه غر نمیزنه ولی کلا میگه نرم تو خونه بمونم 

هر چی هم ازش میپرسم چی ناراحتت کرده یا کسی اذیتت میکنه میگه نه مشکلی ندارم 

دیگه موندم حرف حسابش چیه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من با چندتا از دوستاش ی مدرسه ثبت نام کردیم و ی کلاسن به هوای اونا ذوق داره

پسرم هم با یکی از دوستان پارسالش که تو پیش باهم بودن هست ولی انقد ناراحت و استرس داره که اصلا انگار اونو نمیبینه کاری بهش نداره 

اگه میتونی کلاسشودعوض کن ی معلم خوش اخلاق ببر

این کلاسی که میخوام از فردا ببرمش معلمش خیلی خوش اخلاق تر از معلم الانش هست ولی کلا نمیدونم کار درستی میکنم یا نه 

از این جهت که به روش تدریس معلم الانش عادت داره 

نمیدونم با این معلم ارتباط میگیره یا نه 

یوقت نگه نمیرم میخوام برم همون کلاس قبلیم 

دیگه روم نمیشه جلو مدیر و معلمش

هی بهانه پشت بهانه 

پارسال یه دانش آموز همین طور بود آخرش مادرش از مدرسه بردش گفت اصلا سال بعد ثبت نامش کنم الان دوباره ...

منم میترسم مجبور شم از مدرسه ببرمش انقد که بی تابی میکنه و اصلا هیچ نشانه ای از اینکه داره به محیط عادت میکنه نمیبینم 

جایزه هم امروز با همین راهی که شما گفتی دادمش اما اثر نداشت 

وای که درک میکنم  پسر من مشق مینویسه غر نمیزنه ولی کلا میگه نرم تو خونه بمونم  هر چی هم ...

اون احتمالا میترسه.

ولی خب داداش من کلا به زوور میره.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
ببین اخلاق معلم خیلی مهمه مخصوصا برای بچه کلاس اولی ، حتما ببرش یه کلاسی که معلمش صبور و خوش اخلاق ب ...

اره خیلیا بهم گفتن معلم خیلی تاثیر داره 

خودمم قبول دارم ولی حالا فردا قراره ببرمش نمیدونم چی پیش میاد و نتیجه میده یا نه 

منم همیشه میگم بچه کلاس اولی معلم صبور میخواد هنوز تو عالم بچگی و پیش دبستانی سیر می کنن

ولی بقیه کلاس اولی ها رو که می بینم انقد راحت میان و میرن و اصلا بهانه نمیگیرن برام شده غبطه 

حالا من مشکلم یه بچه بی ادبه که تو کلاس بچمو اذیت میکنه. کلاسشونم جداست زنگ تفریح میاد. مامان بچهه ی ...

اینم سخته 

خودت سفت و سخت به بچه تذکر بده اگرم مادرش مدعی شد بگو وظیفه شما که بچه ات رو جمع کنی من دارم انجام میدم