2777
2789
عنوان

مربی دخترم

243 بازدید | 14 پست

سلام دخترم پیش دبستانی میره مربی اصلیشون خیلی خانم خوبیه ولی مربی دیگشون میگه دستم تنگه و فلان و این حرفا بچه هم نداره ماهی ۱۰تومن حقوق شوهرشه خودشو نمیدونم یبار بهم گفت یکمی برنج داری منم گوشت و برنج بردم براش امرروز دوباره گقت ۲۰۰ تومن پول داری بهم قرض بدی حالا شوهرم میگه داره ازت سو استفاده میکنه نده بهش منم نمیدونم دروغ میگه یاراست چیکار کنم بنظرتون اون یکی مربی نمیدونه ک ایشون از بقیه وسایل میگیره و این چیزا اگه بفهمه اخراجش میکنه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا 😑😐 این دیگه نوبره  حتما خبر بدین به مربی

چرا خبر بده    خوب نده بهش بگه ندارم بزور که ازش نمیگیره

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
خوب تقصیر خودشه این چه درخواستیه اونم تو محیط فرهنگی  ایشون حقوق میگیره شاغله میتونه وام بگیره ...

اره منم فک میکنم داره از موقعیتش سواستفاده میکنه اخه شوهرشم جایی کار میکنه ک حقوقش کم نیس اونم بدون بچه ای چیزی