2777
2789
عنوان

روحیم داغونه

98 بازدید | 11 پست

روحیم داغونه چجوری از کسی ک کل وجودمه دل بکنم و رابطمو تموم کنم؟

چون خیلی داره اذیتم میکنه دو روز یبار پیام میده و ...

میخام جدا بشم ولی خودم مریضی اعصاب دارم و الانم قلب بهش اضافه شده

میخوام جهش بزنم طبق تاپیک قبلی ک گفتم

ولی ذهنم درگیره مشاوره روانشناس یا روانپزشک خاصی سراغ ندارید یا خودتون چیزی بلدین بگین ک حالم خوب شه؟

یه روزی به جایی میرسم که این همه بی توجهی جبران بشه!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببین عزیزم منم شرایطم دقیقا شبیه تو بود و اون رابطه واقعا زندگیمو بهم ریخته بود ولی وقتی تمومش کردم فهمیدم زندگی واقعی یعنی چی درسته هفته های اول ناراحتی ولی واقعا بعدش حالت یجوری خوب میشه ک هیچوقت اونجوری نبوده 

رابطه های سمی واقعا ادمو دیوونه میکنه و حال ادمو خراب میکنه 

ببین عزیزم منم شرایطم دقیقا شبیه تو بود و اون رابطه واقعا زندگیمو بهم ریخته بود ولی وقتی تمومش کردم ...

دلم نابوده

طرف ۳۰ سالشه

هیچی براش کم نزاشتم

هیچی

حتی از همه دخترا سر تر و خوشگل تر و بااخلاق ترم

نمیدونم چرا باهام اینجوری میکنه

بزار از تجربه بگم برات 

رفیق من دو سال پیش ۱۶ ۱۷ سالش بود با یکی رفته بود توی رابطه ک همسن مادرش بود ینی ۳۴ سال رفیقم هیچی براش کم نزاشت ولی واقعا با این اختلاف سنی و شرایط پسره رابطشون سمی بود همیشه بهش میگفتم این رابطه رو تموم کن به ضررته قبول نمیکرد حدود یک سال باهاش حرف میزد پسره هم شروع کرد تهدید کردنش و مجبورش میکرد هر کاری براش کنع اخرش هم ابروش رو جلوی خانوادش برد ولی با این وجود بازم دوستم دوستش داشت و حاضر نبود ولش کنه حتی منو بخاطرش کنار گذاشت تا اینکه پسره رفت خواستگاری یکی دیگه و با ی دختر دیگه عقد کرد

بعد اون پشیمون شد و حتی از اسمش هم متنفر شد 

عزیزم نمیگم رابطه شما هم اینجوری میشه ولی واقعا تموم کردنش به صلاح خودته بازم انتخاب با خودته❤️ 

کاش از این رابطه کنار بکشی و به خودت و  زندگیت لطف کنی از خدا میخوام که توی این راه کمکت کنه تا ...

امین امین امین

بزار از تجربه بگم برات  رفیق من دو سال پیش ۱۶ ۱۷ سالش بود با یکی رفته بود توی رابطه ک همسن ماد ...

اره میدونم 

خیلی درد بدیه خیلی