2777
2789
عنوان

راجب اسنپه

149 بازدید | 13 پست

بنظرتون مورد اطمینانه؟

امروز یکی گفت ی دختره اسنپ گرفت رانننده مسیرو عوض میکنه و دختره خودشو از ماشین پرت میخاد بکنه طرف ممیترسه 

میگه باشه فقط ب کسی نگو و شکایت نکن

الان من میترسم چیکار کنممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده کردم راستش هیچوقت این مشکلات پیش نیومده

اما برای اطمینان خاطرتم که شده همیشه اطلاعات راننده و ماشین و مسیر رو برای کسی بفرست هرجا که میری

و یه چیزیم مد شده بود راننده ها میگفتن لغو سفر بزنید ولی شمارو میرسوندن و پولشم میگرفتن هرگز اینکارو نکنی اگه ازت خواستن هرگز

من همیشه با اسنپ میرم هیچ اتفاقی هم نیفتاد جدیدن هم برای هر سفر یک گزینه امنیت گذاشتن اکه از این طریق امنیت کامل داری فقط کافیه اون گزینه رو انتخاب کنی

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

ببین بستگی داره چ مسیری بخوای بری مسیرت خلوته شلوغه چجوریاست

اگه خیلی میترسی آژانس بگیر یا تاکسی دربست

ولی خب واسه من  خیلی وقتا نمیصرفه،آژانس و... دم دست نیس اسنپ می گیرم راننده و پلاکو چک می کنم دیگه امید بخدا سوار میشم.

ببین نمیگم پیش نمیاد ولی خیلی کم پیش میاد آدم ناجور به تور آدم بخوره

منم همیشه استفاده میکنم. یبار میخاستم برم عروسی هم طلامو گذاشتم هم آرایش کرده بودم شوهرم ی مشکلی پیش اومد قبل از من رفته بود. همون یکبار خیلی ترسیدم تالار یکم خارج شهر بود راننده هم بد نگاه میکرد و حرف میزد. از مسیرهای فرعی می‌رفت. یجایی میخاست از خاکی بره گفتم آقا کجا میری؟ گفت مسیرش از اینجا خوبه نزدیکه گفتم ن. من لوکیشن برا همسرم فرستادم داره چک می‌کنه لطفا از مسیر اصلی برو. نمیدونم ترسید یا نمیخاست با من بحث کنه از همون مسیررفت. ولی من واقعا هم لوکیشن فرستادم هم اطلاعات ماشین و سفر رو برا شوهرم فرستاده بودم.