2777
2789
عنوان

خواهرم داره طلاق میگیره

450 بازدید | 23 پست

بچها خواهرم ازدواج اولش 10سال زندگی کرد وهمسرش خیانت کرد طلاق کرفتن این ازدواج دومشه 4سال ازدواج کردن یه دخترم دارن ولی مشکل دارن تو زندگیشون خواهرم رفت پیش دعانویس دعا بگیره که طلاق نگیره ولی دعانویسه گفته ستارتون جفت نیس تا 5ماه دیگ طلاق میگیری خیلی حالش بده

بنظرتون ستاره جفت بودن و نبودن  تاثیر داره؟؟ 

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داره زندگی میکنه یا قهره ؟

اره شوهرش میگ طلاق بگیریم خواهرم میگه من نمیرم خونه بابام برو درخاست طلاقتو بده

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

😐😐😐چ ب خرافه باور دارین 

نمیدونم اخه اون دعا نویسم که این حرفو زده میگه خیلی قبولش دارم

الان رمال گفته طلاق میگیرن ؟یا شوهرش تقاضا داده؟

شوهرش میگه جداشیم خواهرم رفته دعا بگیره پشیمون شه

والا اون پول رو بده به یه مشاور خانواده  مشکلش حل بشه  لااقل اگه به هم خورد هم میگه من ت ...

رفته پی دعا نویس دیگ حرفش باور کرده منم دو شب نخوابیدم

خب یهو بعد ۴ سال ؟؟ بدون هیچ اتفاقی،بحثی،جدلی تو این ۴سال درخواست طلاق داده؟مگه میشه؟

بحث دارن مشکل دارن