2777
2789
عنوان

کار در منزل

215 بازدید | 7 پست

سلام دوستان یه سایتی هست که میتونن با عضویت و دیدن تبلیغاتش هدیه بگیرید .

همه چیز تو سایت میفروشن از مواد غذایی و ارایشی گرفته تا لوازم یدکی و اسباب بازی .

ما میتونیم چند روز وقت بزاریم یه مقدار پول جمع کنیم بعد جنسای سایت رو با تخفیف بخریم 

اگه میخوای کسب درامد کنی اپلیکیشن توجیب رو نصب کن کد معرفمd2q7wq.با عضویت هر نفر 5000تومن به درامدت اضافه میشه .زیر مجموعه هم نگیری اشکال نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکان نما گوشیت باید روشن باشه

سلام برای منم روز اول تبلیغ داشت دیگه نداشت میشه بگی چطوری دوباره تبلیغا فعال میشن؟ برای شما هم نمیاره؟

یه سوال دیگه هم داشتم ۲۰۰تا زیرمجوعه اجاره ای برای پی باکس خریدم همیشه هر روز سودش رو میریختن حساب ولی سه روزه که برام هیچی نریختن پیام هم امروز دادم هنوز جواب ندادن برای شما هم اینطوری شده؟

سلام برای منم روز اول تبلیغ داشت دیگه نداشت میشه بگی چطوری دوباره تبلیغا فعال میشن؟ برای شما هم نمیا ...

من پی باکس سهام نخریدم از نکست خریدم.

کیا داخل نکست و پی باکس فعال هستن؟یه تاپیکه که برا این دوتا سایته تو ابن تامیک سوالتو بپرس.

برا سابت تو جیب هم من مکان نما رو روشن میزارم فعلا فقط یه تبلبغ 15تومنی داره که هر ساعت باید نگاش کنی .احتمالا اگه مکان نمات روشن و تبلیغی نمیاد شهرتون کلا تبلیغ نداره توی توجیب