2777
2789
عنوان

شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 23 پست
زنگ بزن اورژانس بزار بترسه به اورژانس بگو درد دارم نمیتونم بیام دکتر

میدونی شهرمون کوچیکه همه هم دیگرو میشناسن همسایه هامونم همه اشنان..هی میگم کسی نفهمه😔😔

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔سر چی زدت

دوسه سال پیش بهم خیانت کرد از اون زمان دیگ زندگیمون درست نشد

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

شوهر خواهرم. یه مست از پیشانی اش زده بود و‌ورم کرده بود. خواهرم بلافاصله زنگ زد پلیس اومد و نمی‌دونم پزشکی قانونی و اجرای مهریه و توقیف اموال امروز هم حکم جلب شوهرش اومده بود!!! به خاطر یه شکایت کیفری که خواهرم ازش کرده بود!! شوهرش یه هفته بود به غلط کردن افتاده بود و بهش میگفت ۶۰ میلیون به حسابت میزنم بیخیال شو!

دوسه سال پیش بهم خیانت کرد از اون زمان دیگ زندگیمون درست نشد

بمیرم الهی😔ایشالا که بهترین روز هارو در پیش داشته باشی غصه نخور عزیزم به فکر خودت باش از مردا چیزی برامون گرم نمیشه

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
میدونی شهرمون کوچیکه همه هم دیگرو میشناسن همسایه هامونم همه اشنان..هی میگم کسی نفهمه😔😔

بار اولشه مگه 

اگر قبلا هم این کار دو کرده جات بودم زنگ میزدم 

حالا از ابروت می‌ترسی بچت بزار پیش خودش برو دکتر 

دیگه بچه خودش باید نگه داره