2777
2789
عنوان

حامله ام یعنی🥲😍

185 بازدید | 12 پست

تقریبا ۷ هفته پیش سقط داشتم جنین ۴هفته بود رفتم سونو بقایا هم نمونده بود آمپول روگام هم زدم الان پریود نمیشم تواین مدت رابطه محافظت نشده  هم داشتم ممکنه دوباره حامله باشم دو روز سرگیجه وسردرد دارم اسهالم میشم اصلا حال ندارم بیبی هم نزدم هنوز 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امکانش خیلی کمه عزیزم . کلا بعد سقط ممکنه یه مدت کوتاهی پریود نشی . بعد اینکه بهتره یه سه ماهی جلوگیری داشته باشه . هنوز بدنت آمادگی قبول یه جنین جدید رو نداره . ان شاالله یه نی نی ناز نصیبت بشه فقط خیلی عجله نکن که به خودت لطمه بزنی

خب عزیزم هرچیزی ممکنه.بعد سقط خیلی راحت تر ادم باردار میشه وقتی اقدام داتشه باشی.ولی شایدم تاثیر امپ ...

کاشکی مثبت بشه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
امکانش خیلی کمه عزیزم . کلا بعد سقط ممکنه یه مدت کوتاهی پریود نشی . بعد اینکه بهتره یه سه ماهی جلوگی ...

فکر میکردم ۷هفته زیاده آخه زودتر میخواستم حامله بشم اتفاقا من برام مشکلی نیست سه ماه اینا دکترم گفت چون جنین ۴ هفته بوده زودترم باردار بشی مشکلی نداره شوهرمم خیلی ناراحت شد بعدسقط

عزیزم نظرت عوض شده؟ دوست داری باردار بشی؟ 

من که نظرم سرجاشه ولی شرایط اینطور ایجاب میکنه🥲

من که نظرم سرجاشه ولی شرایط اینطور ایجاب میکنه🥲

عزیزم به خاطر دیگران چرا باید خودتو سختی بدی اخه؟ 

بسپار به خدا

اگر دوست نداری بچه داشته باشی و نمیتونی مادری کنی چرا بخاطر نظر دیگران یکی دیگه رو بیاری توی این دنیا

اینجوری اتفاقا میگن حدسمون درست بوده و بچه هم میخواسته الکی جلو ما میگفته نمیخوام

عزیزم به خاطر دیگران چرا باید خودتو سختی بدی اخه؟  بسپار به خدا اگر دوست نداری بچه داشته باشی ...

آره خب قطعا درسته حرفت ولی من به خاطر حرف دیگران نمیخوام بچه بیارم بخاطر اینکه همسرم دوست داره پدر بشه من چون تاآخر عمرم قراره باهاش زندگی کنم ودوسش دارم پس باید به خواسته ها ونظرات هم احترام بزاریم متقابل بهش گفتم که قرار نیس با اومدن بچه من خودمو نادیده بگیرم واینکه وظایف و کارای بچه باید نصف بشه وتو بارداری بهترین رسیدگی و داشته باشم یه سری شرطا براش گذاشتم  واینکه گفتم من فقط یه بار بچه میارم واونم قبول کرد نشستیم ومنطقی حرف زدیم حرف مردم برام مهم نیست چه من بیارم چه نیارم کلی حرف برا آدم درست میکنن حتی اگه همون اول هم بچه می‌آوردم باز کلی حرف دیگه میزدن اتفاقا تو این چند سال که میپرسیدن من همش میگفتم فعلا نمیخوایم هر وقت صلاح بدونیم میاریم تازگیا دیگه نمیگن من الان نیارمم نمیگن که نمیخواد میگن حتما بچه دار نمیشه برا همین هیچ کدوم از حرفای پشت سرم برام اهمیت نداره چون همون پشت سر میمونه جرئت ندارن جلو روت بگن

منم در حدی که بتونم سعی میکنم مادری کردن و یاد بگیرم وانشاالله که از پسش برمیام🥰😍

آره خب قطعا درسته حرفت ولی من به خاطر حرف دیگران نمیخوام بچه بیارم بخاطر اینکه همسرم دوست داره پدر ب ...

درست میگی عزیزم احساس کردم به خاطر مسائل دیگه این حرف رو زدی

انشاالله که هرچی صلاحته برات پیش بیاد و یه نی نی سالم بیاد بغلت😍