2789
عنوان

ف ال

104 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تازگیا با ی نفر هستم بعد طرفو ی سال هست میشناسم ولی ی ماه و خورده ایه ک باهم اوکی شدیم

بعد طرف سطحش از من بالا تره خیلی

میخوام بدونم قصدش از بودن با من چیه؟ واقعا دوسم داره؟

چون من واقعا دوسش دارم بهش وابسته شدم

کسی هست ف.ال راست بگیره یا کسیو بشناسع بگیره

فقط میخوام راست باشه 

از رفتار و توجهش میشع فهمیدا

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفتارش ک خیلی خوبه ولی سرش خیلی شلوغه خیلی زیاد  ۲۴ری باهم در ارتباط نیستیم

ببین قدرتو میدونه؟درستع شلوغه ولی وقتشو برای تو خالی میکنع؟من خودم متاسفانه توی ارتباط سمی بودم خودمو گول میزدم میرفتم پیش فا .لگیر نمیخواستم قبول کنم اون طرف واقعا عاشق نیس خودمو گول میزدم پول خرج میکردم درصورتی ک ته قلبم میدونستم اون چیزی ک نشون میده نیست توام بشین فکراتو بکن اگر واقعا هست و ثابت کرده بهت دنبال فا..ل نباش دنبال رشد دادن خودت باش اونکسیکه بخوادت واقعا تو رو همون چیزی ک هستی میخواد بهت افتخار میکنه بهت حس خوب میده کاری نمیکنه تو از خودت بدت میاد انتقاد نمیکنه و...

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️