سلام بچه ها من ی سرما خوردگی کوتاه گرفتم الان دارم اما خیلی عادیه فقط صدام تغییر کرد و کمی خلت داشتم اما الان نفسم میگره از میگم اون نفس عمیق رو بکشم. نمیشه جلوی عطسه مو میگیره به نظرتون ممکنه اسم باشه؟ یا شاید بع خاطر خلتی ک جمع شده عفونت کردم سینم؟
خدا بگم چیکارت نکنه اون طور که تو عنوان زدی آدم هول میشه فکر کردم خدایی نکرده داری میمیری
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
خدا بگم چیکارت نکنه اون طور که تو عنوان زدی آدم هول میشه فکر کردم خدایی نکرده داری میمیری
ن من علائم خاصی ندا😂رم فقط نفسم از قفسه سینه سنگینه انگار ی سنگ بزرگ گذاشتن توی قفسه سینم بعد از ظهر ها نفسم میگیره صبح ها با این حال میرم مدرسه ماسک هم میزنم چیزیم نیست اصلا وقتی سافت ۴ و نیم به بعد تا ۸ میشه نفسم میگیره
دکتر آسم و آلرژی باید معاینت کنه حتما. ولی خب هم ممکنه اسم باشه هم حساسیت. و اینکه همینجوری قرص و دارو نخور حتما بذار دکتر برات چیزی تجویز کنه. اگه تهرانی پیش دکتر اسکویی برو حتما خیلی کارشون اوکیه.