2777
2789
عنوان

آسم کمک کنیدد

85 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من ی سرما خوردگی کوتاه گرفتم الان دارم اما خیلی عادیه فقط صدام تغییر کرد و کمی خلت داشتم اما الان نفسم میگره از میگم اون نفس عمیق رو بکشم. نمیشه جلوی عطسه مو میگیره به نظرتون ممکنه اسم باشه؟ یا شاید بع خاطر خلتی ک جمع شده عفونت کردم سینم؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا بگم چیکارت نکنه اون طور که تو عنوان زدی آدم هول میشه فکر کردم خدایی نکرده داری میمیری

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

شاید کروناس من موقه کرونا اینجوری بودم

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
خدا بگم چیکارت نکنه اون طور که تو عنوان زدی آدم هول میشه فکر کردم خدایی نکرده داری میمیری

ن من علائم خاصی ندا😂رم فقط نفسم از قفسه سینه سنگینه انگار ی سنگ بزرگ گذاشتن توی قفسه سینم بعد از ظهر ها نفسم میگیره صبح ها با این حال میرم مدرسه ماسک هم میزنم چیزیم نیست اصلا وقتی سافت ۴ و نیم به بعد تا ۸ میشه نفسم میگیره

دکتر آسم و آلرژی باید معاینت کنه حتما. ولی خب هم ممکنه اسم باشه هم حساسیت. و اینکه همینجوری قرص و دارو نخور حتما بذار دکتر برات چیزی تجویز کنه. اگه تهرانی پیش دکتر اسکویی برو حتما خیلی کارشون اوکیه. 

دکتر آسم و آلرژی باید معاینت کنه حتما. ولی خب هم ممکنه اسم باشه هم حساسیت. و اینکه همینجوری قرص و دا ...

اهوم الان ک دو ماه از مریضیم تقریبا گذاشته بازم اونطوری عم شاید حساسیت باشه