2777
2789
عنوان

یچیزی دفع کردم🥲

159 بازدید | 8 پست

۱۹ سالمه از اوایل پریودی هیچوقتت منظم نبود ۳ یا ۴ ماه یبار پریود میشدم الان شروع کردم یک ماهه سیپروترون خوردم حالا که پریود شدم یه ساعت پیش یهو درد شدید گرفتم رفتم دستشویی یچیزی دفع کردم خونی بود و یذره حالت کرم رنگ دو سه سانت میشد. خیلی ترسیدم

از وقتی هم دفع شد دردم کمتر شده

چیکار کنم چی بود اون میترسممم

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یعنی خوبه یا بد😰

خوبه

بعداز اتمام پریودیت یه سونو و معاینه برو بدنیست،چکاب کن خودتو رحم عضو واقعا حساسیه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
خوبه بعداز اتمام پریودیت یه سونو و معاینه برو بدنیست،چکاب کن خودتو رحم عضو واقعا حساسیه

من حس میکنم کیست دارم،خطرناکه؟ممکنه تبدیل شه به سرطان؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من حس میکنم کیست دارم،خطرناکه؟ممکنه تبدیل شه به سرطان؟

کیست خوب. نیس،،سرطان که نه اما گاهی بزرگ میشن ممکن نیاز بعمل پیدا کنه،،،یا نازایی بیاره

باید درمان شن،،اما یه سری کیستا فولیکولی ان نثلا ماهی که فولیکول غالب نشه ایجاددمیشن وبعددازبین میرن،،،حتما دارو مصزف کنید تارفع بشه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
کیست خوب. نیس،،سرطان که نه اما گاهی بزرگ میشن ممکن نیاز بعمل پیدا کنه،،،یا نازایی بیاره باید درمان ...

قصد درمان ندارم،فقط خواستم بدونم نهایتا چی میشه.ممنونم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا