2821
2789
عنوان

تازه واردم 🥹

61 بازدید | 8 پست

سلام .خواننده ی خاموش سالهای سال نی نی سایتم

حالا  اومدم تا از خاموشی دربیارم

تازه واردم برای فعالیت تو سایت باهام دوست شید و مهربون باشید

جوونم و خیلی گناه دالم 😇🥺🥹😍

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا فقط تاپیکای مادرشوهر و خواهرشوهر و شوهر خائن و یه لباس خریدم بیاین عکسش بدم و... بازدید داره و ...

مادرشوهری بزارم یعنی ؟ او چه کلک😂😂ولی دیدم راس میگی

میگم سالها خواننده خاموش بودم

زنا میخوان خودشونو خالی کنن🤭🤭

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

خوش اومدی

وای گلبم.مرسی 🥰🥰🥰

مادرشوهری بزارم یعنی ؟ او چه کلک😂😂ولی دیدم راس میگی میگم سالها خواننده خاموش بودم زنا میخوان خود ...

دقیقا بنویس امشب یه درسی به مادرشوهر پلیدم دادم هستین بگم؟ 😂😂😂یهو همه ریختن تو تاپیکت

دقیقا بنویس امشب یه درسی به مادرشوهر پلیدم دادم هستین بگم؟ 😂😂😂یهو همه ریختن تو تاپیکت

وای فقط عنوان 😂😂😂خدایی ای ول داری 😅

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792