تصمیم باخودته ولی مامانم قبل ازعید پارسال بوتاکس پیشانی زد ابروهاش تابه تاشد یکیش خیلی رفته بودبالا.رفت پیش دکترش بازواسش زدکه تقارن پیداکنه بدترشد.یه چشم پزشکی هم میگفت بوتاکس روی بینایی به مرور زمان تاثیرمیزاره.منکه سیر طبیعی پیر شدن رو بیشتردوست دارم اصلاهم ازینکارانمیکنم.باز میکرو و خط چشم اینا خوبه
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
منم شنیدم حس کردم بوتاکس کنم. بعدا میکرو نمیشه زد میکرو هم بزنم دوباره با بوتاکس ناقرینه میشه
یکیشوانجام بده فقط مراقب باش بجای اینکه خوشگل شی این نابلدا کاردستت ندن
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...