2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کسی منو دیده و ازم خوشش اومده و موضوع رو به اجیش گفته خواستم ببینم اخرش چی میشه

بهش حس مثبت دارم چون اگه به خانوادشون بگن ینی اکثر اوقات خیلی طرفشون رو دوست دارن ولی بازم سعی کن همه ی جوانب رو در نظر بگیری و حس شیشمت رو ملاک همه چیز نذاری D:

بهش حس مثبت دارم چون اگه به خانوادشون بگن ینی اکثر اوقات خیلی طرفشون رو دوست دارن ولی بازم سعی کن هم ...

به اون طرفی که واسطه بوده گفته باید پله به پله و مرحله به مرحله پیش برم 

متوجه این حرفش نشدم یعنی چی

به اون طرفی که واسطه بوده گفته باید پله به پله و مرحله به مرحله پیش برم  متوجه این حرفش نشدم ی ...

اینکه کلا حرفیه مه همه میگن. یعنی میخواد کم کم رابطه رو جدی تر کنه. از آدماییه که دوست داره برای هر چیز برنامه ریزی کنه. 

اهان اخه من هی میگم شاید نخواد  

از لحاظ منطقی میخواد. انگار اینجوری که پیداست داره به آینده فکر میکنه و دنبال یه رابطه ی کوتاه نیست. ولی خب من که علم غیب ندارم. نمیشه از چیزی که میگم کاملا مطمئن بود. 

فقط میتونم بگم الان با کسی دیگس با اون خوشه💔

خودت رو دارای ارزش بدون و سعی نکن با شنیدن حرف های یکی که به قول خودت مثلا حس شیشم داره و فقط چیزی که تو میخوای رو میگه دلت رو خوش کنی چون اکثر اوقات هم این چیزا نمیتونه ملاک باشه. برای خودت وقت بذار و سرت رو با چیزی که میدونی حواست رو از موضوع پرت میکنه گرم بکن و به کسی که اکسته و الان با کس دیگه ای در رابطه س توجه زیادی نکن. ارزشت رو اصلا پایین نیار و تا یه مدت وارد رابطه نشو. حداقل تا وقتی که از لحاظ روحی حالت خوب بشه. 

از لحاظ منطقی میخواد. انگار اینجوری که پیداست داره به آینده فکر میکنه و دنبال یه رابطه ی کوتاه نیست. ...

فقط عزیزم اینو بهم میگی که در کل چطور پیش میره

اون اجیه وقتی شنید نظرش چی بوده ؟