2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ده ماه‌ باردار شدی؟  عزیزم کسی دنبالت کرده بود؟

این حرف رو نزنین لطفا. ایشون الان به شدت ناراحتن و درست نیست دلشون رو شیکست. لطفا اگه نمیتونین چیز خوبی بگین نظری ندین. 

یه زمانی رو بذار برای خودت که کارایی مثل گوش دادن آهنگ، قدم زدن توی پارک، تماشای فیلم یا هر چیزی که ...

خیلی محدودم کرده حتی نمیزاره تنهایی جایی برم اوایل اینجوری نبود نمیدونم چرا عوض شد یا هم روی اصلیشو الان نشون میده

اوایل خوب بودیم مثلا عاشق هم بودیم ولی رفته رفته دارم ازش سرد میشم چ میدونسم اینجوری میشه

ای کاش حداقل دو سه سالی رو اختصاص می‌دادی به خودتون 

استفاده میکردین، لذت میبردین

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
خیلی محدودم کرده حتی نمیزاره تنهایی جایی برم اوایل اینجوری نبود نمیدونم چرا عوض شد یا هم روی اصلیشو ...

روی اصلیشه. حتی توی خونه هم اگه میتونی سر خودت با هر چیزی که در دسترست هست حتی ساختن یه کیک ساده گرم کن. یه کاری کن مشغول باشی و کمتر فکر بکنی. شب ها هم اگه مشکلی از لحاظ جسمی یا روحی برات نداره از آرام بخش یا قرص خوابی چیزی استفاده کن که بدون فکرای شدید به خواب بری ولی حواست باشه بهش اعتیاد پیدا نکنی. 

دلم میخواد بزارم برم فقط خانوادش براش مهمه از لحاظ مالی هم یکم خانواده ها فرق داشتن اون هی تحقیرم میکنه و بنظر خودش داره شوخی میکنه ولی دل من میشکنه

روی اصلیشه. حتی توی خونه هم اگه میتونی سر خودت با هر چیزی که در دسترست هست حتی ساختن یه کیک ساده گرم ...

از لحاظ خواب مشکلی ندارم راحت میخوابم ولی صبح تا شب خونه تنهام 

از لحاظ خواب مشکلی ندارم راحت میخوابم ولی صبح تا شب خونه تنهام 

ایول پس دستت برای پیدا کردن یه سرگرمی بازه و کسی هم نیست که الکی زخم زبون بزنه یا گیر بده. بگو علایقت توی چه زمینه هاییه شاید بتونم پیشنهاد چند تا سرگرمی بدردبخور که هم کمکت کنه هم مفید باشه رو بدم. 

2790
2778
2791
2779
2792