2777
2789
عنوان

وام ازدواج از کجا میشه خرید؟؟

394 بازدید | 8 پست

خانوما میدونین از کجا میشه خرید که یه مبلغی هم ار روش کم میشه و دیگ قسطاش با خودمونه؟ 

کسی هم توی اطرافیان نیس ک بده و بخریم ولی کجا میشه رفت ک معتبر باشه و با خیال راحت بخری؟ 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صرف نداره اگه امتیاز رسالت بخری وام بگیری بهتره

چجوری هست توضیح میدین؟ 

اخه وام ازدواج قسطاش ماهیانه خیلی کمه بخاطر این خیلی خوبه

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
چجوری هست توضیح میدین؟  اخه وام ازدواج قسطاش ماهیانه خیلی کمه بخاطر این خیلی خوبه

من خودم دنبال وام بودم یک نفر هم پیدا کردم وام ازدواج می‌فروخت ولی صد میلیون برای خودش برمی‌داشت!!!! و اعتمادم نمیشه کرد! رسالت امتیاز می‌خری که من خودم چند هفته قبل صد میلیون امتیاز خریدم پانزده میلیون و یک ساله وام گرفتم ولی خیلی قسط هاش ماهیانه زیاد شد...ولی شما میتونی امتیاز زیاد بخری که مدت باز پرداخت بیشتر کنی....

من خودم دنبال وام بودم یک نفر هم پیدا کردم وام ازدواج می‌فروخت ولی صد میلیون برای خودش برمی‌داشت!!!! ...

اها بعد ک امتیاز خریدی چندماه بعد میشه وام گرفت؟ 

برای شما قسطش ماهی چقد هست؟ 

اها بعد ک امتیاز خریدی چندماه بعد میشه وام گرفت؟  برای شما قسطش ماهی چقد هست؟

امتیاز که خریدم قبلش کارهای اداری مثل سفته و اعتبار سنجی انجام داده بودم که سه الی چهار روز طول می‌کشه تا تایید بشه 

بعد خرید امتیاز درخواست وام دادم بعد سه روز وام به حسابم ریخته شد 

و ماهیانه تقریبا هشت تومن میشه 

من با مادرم گرفتم چون نمیتونستم هر ماه این مقدار قسط بدم..

ولی شما میتونی مثلا صد میلیون امتیاز بخری و پنجاه میلیون وام بگیری دوساله که همراه قسطش میشه دوتومن 

امتیاز که خریدم قبلش کارهای اداری مثل سفته و اعتبار سنجی انجام داده بودم که سه الی چهار روز طو ...

اها مرسی عزیزم❤