2777
2789
عنوان

لک قهوه ای بجا پریودی

1315 بازدید | 11 پست

سلام من روز پریودم بجا خونترشح قهوه ای و مقدار خیلی کم داشتم خیلی خیلی کم الان ک ۴روز میگذره لک تیره دارم و درحد دو قطره تنبلی تخمدان هم هستم

هیچ علایم دیگ ای هم ندارم ن دل‌درد ن سینه درد هیچی بنظرتون برا چیه تنبلی یا عفونت یا می‌تونه بارداری باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خون کثیف مونده در رحم موقع خروج به جای قرمز قهوه ای یا مشکی میشه. در حالت عادی اینه دیگه اگه شما مشک ...

ع ینی عفونت نیست ن فقط تنبلی تخمدان دارم دیگ مشکل دیگ ندارم ممنون از پاسخگویی

هعی بله خیلی بده ۲۳سالمه دوساله اقدامم ولی بخاطر تنبلی تخمدان مامان نشدم نوشته بودم ک تنبلی تخمدان ...

اگه میتونی دکتر برو چون خیلی خطرناکه و مواظب خودت باش. 

اگه میتونی دکتر برو چون خیلی خطرناکه و مواظب خودت باش. 

اره تحت نظر دکتر هستم الان عفونت گرفتم دوماه پماد قرص بهم داده خیلی جالبه پریودم منظم شده ولی این ماه ب این صورت بود دیگ کم  و تیره خودم حس میکنم بخاطر سردی رحم اینجوری شدم وگرنه اگر بارداربودم ی علایم باید داشته باشم بعد لکه بینی تا ۴روز طول نمی کشه نهایت دوروز

اره تحت نظر دکتر هستم الان عفونت گرفتم دوماه پماد قرص بهم داده خیلی جالبه پریودم منظم شده ولی این ما ...

همین که داری برای مراقب اقدام میکنی هم خوبه. این روزا هم بیشتر سعی کن خوراکی هایی با مزاج گرم بخوری توی اینترنت بزنی میاره.