2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 26 پست
وای سرو صدا اره اعصاب نمیزارن برای ادم ادای عروسا رو درمیارن

دقیقا شبا نمیزارن بخابم رومخمننن داد میزنم میگم خفه شین دیگه ۵ دقیقه ساکتن باز سرو صدا میکنن

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوش میدن و صدا میکنن  ولی آسی شدم از دستشون🥲

😂😂منم عین خودت شدم واقعا تحملشون سخته 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

ولی من بچه دارن دیروز در اومدن ۳ تان😁

من نه یک سالی هست بچه نیاوردن رابطه ندارن 

😁عروسا من از اول سال تا  الان دو بار بچه دادن

برای منم سالی دوبار میاوردن دوتا یا سه تا ولی یه کوتوله داشتم وحشی شد زد جوجه هاشونو کشت ایناهم دیگه نیاوردن انگار دلسرد شدن

چراغشون خاموش کن 

متاسفانه چند شبی خاموش کردم ترسیدن خودشونو زخمی کردن 

باید براشون یه چراغ خواب بزاری.. اگه نور صفر باشه اره میترسن 

فعلا که همینجوری هستن خخخ