2789
عنوان

ترشح ابکی

175 بازدید | 3 پست

امروز وقت پریودیم هستش. از صبح فقط ترشح ابکی بدون رنگ و … دارم بطوری ک همش فکر میکنم پریود شدم  همیشه ی روز قبل پریودیم سر درد و پا درد و دل درد میگرفتم 

ولی حالا فقط زیر دلم درد میکنه 

بنظرتون میتونه احتمال بارداری داشته باشه؟؟

باردار بودین منم بیست سیکلمه چهار روز ترشح آبکی داشتم امروزم وقتمه حالا خبری نیس در سینه هام حساس بودن نمیتونسم دس بزنم الان هیچی حس نمیکنم

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باردار بودین منم بیست سیکلمه چهار روز ترشح آبکی داشتم امروزم وقتمه حالا خبری نیس در سینه هام حساس بو ...

منم ۲ هشت ۴۰۲ بی بی چکم‌ مثبت شد😭

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫