امروز وقت پریودیم هستش. از صبح فقط ترشح ابکی بدون رنگ و … دارم بطوری ک همش فکر میکنم پریود شدم همیشه ی روز قبل پریودیم سر درد و پا درد و دل درد میگرفتم
باردار بودین منم بیست سیکلمه چهار روز ترشح آبکی داشتم امروزم وقتمه حالا خبری نیس در سینه هام حساس بودن نمیتونسم دس بزنم الان هیچی حس نمیکنم
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
باردار بودین منم بیست سیکلمه چهار روز ترشح آبکی داشتم امروزم وقتمه حالا خبری نیس در سینه هام حساس بو ...
منم ۲ هشت ۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😭
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊 عطیه سادات شیطون دختر گلیمه🥰🧡💫