2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

250 بازدید | 4 پست

دوست صمیمی شوهرم طلاق گرفته، به شوهرم میگه نذار خانومت بعد از ازدواج کار کنه، چون منت پولی که میاره خونه رو میزاره سرت

من ۱۲ ساله کار میکنم، الان عقدیم، یه سری شوهرم ازم پرسید چرا دوست داری شاغل باشی 

عروس عموشم تو جمعشون گفته می‌خوام شاغل باشم و مستقل که به مردی نیاز نداشته باشم

دیشب به شوهرم گفتم قرار نیست اگر کسی بخاطر موضوعی طلاق گرفت این اتفاق واسه همه بیفته

دوستت نسبت به این موضوع بدبینه

نمیدونم چرا بعضیا همچین کاری میکنن 

خب طلاق گرفتی به ما چه، کل خانواده ش با خانوماشون مشکل دارن یا طلاق گرفتن یا زندگی خوبی ندارن، به شوهرم گفتم دلیل اصلی اختلافشونو تو نمیدونی، به حرفاش توجه نکن 

خدا کنه تحت تاثیر قرار نگیره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیقا همکار شوهر منم جدا شده بود بعد می‌گفت بعد بیست سال زندگی زنم رفته سه ساله سر کار حالا دیگه گفته طلاق می‌خوام من از اول تو رو نمی‌خوام و ... شوهر منم یک مدت بدبین آره تو میری سرکار استقلال مالی داری از کجا معلوم بعد ولم نکنی و فلان بیا مهریه آن رو ببخش هرچی هم میگفتم تو از علت اصلی جداییشون خبر نداری شاید همکارت مشکل داشته گوش نمی‌کرد تا اینکه همون همکارش دوباره ازدواج کرد با یک خانم که آرایشگاه داره و از اون آرایشگاه های به نام و وضع اوکی هست به شوهرم گفتم اگه همکارت همون‌طور که می‌گفت زنش چون استقلال مالی پیدا کرده ولش کرده دومی رو خانه دار انتخاب میکرد نه باز بره شاغل بگیره پس مشکل جایی دیگه بوده دیگه ساکت شد .

وای دقیقا همکار شوهر منم جدا شده بود بعد می‌گفت بعد بیست سال زندگی زنم رفته سه ساله سر کار حالا دیگه ...

من نمی‌دونم چرا وقتی طلاق میگیرن، فکر میکنن مشکل از طرفشون بوده 

خب بگو خودتم چه مشکلاتی داشتی