2777
2789

میگم برا دخترا مجرد و خانوم هایی ک فقط تو فکر ارث و میراث و پول جمع کردن هستن .....خانوم ها من روزی ک نامزد کردم با اینک خانواده شوهرم خوب بودن و وصع مالیشون هم خوب بود بهم پیشنهاد دادن که برم تو یک ساختمان جدید از حیاطشون زندگی کنم و تمام خرج من بدن و من خودم پولام جمع کنم برا اینده ....منم خیلی رک و پوست کنده گفتم .شرمندتون هستم دوری دوستی .ن خرجتون میخان ن ارثتون رو ....پاتون تو تخم چشمامه ولی دوستندارم تو ی حیاط زندگی کنم 

سکوتم بند نمی آید......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه حیاط ۳۵۰ متری گفتم نمیخام بزنین بنام شوهرم برام ی خونه بخرید مهم نیست چقدر ولی خونه جدا میخام .خلاصه ی خونه ۱۵۰ متری ولی شیک و پیک خریدیم ...یعنی نگم براتون ک چقدررررررر کار خوبی کردم .انقدر مساعل میش امد ک گفتم خدایاااا چقدر منو دوستداشتی ک این راهم شد من یک دختر کلا حساس و عصبی و فوق العاده ارامش برام مهمه ....این خانواده شوهرم ارومن ولی خو هی مهمان دارن و هی این میاد اون میره و انتظار کمک هم دارن 

سکوتم بند نمی آید......

والا من یه عروس تو فامیلمون میشناسم با زندگی تو خونه پدر شوهرش به جایی رسیده الان خودش بهترین خونه رو داره باغ داره ماشین خوب داره 🤣✋️باوجود همه اینا یه جور رفتار کرده که پدر شوهر مادرشوهرش از دختر خودشون بیشتر دوستش دارن و یه احترامی بهش میذارن انگار فرشتست بنظر من اسم این سیاسته نه کار شما 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
والا من یه عروس تو فامیلمون میشناسم با زندگی تو خونه پدر شوهرش به جایی رسیده الان خودش بهترین خونه ر ...

من هرررررررررررگز حاضر نیستم حتی یک روز تو زندگیم بهم فشار بیاد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ک یکم ارث بیشتر بهم برسه بابا گورررر پدر ارث و میراث من ارامشم رو عشقه .و خاک تو یر زنی که بخاطر ایتده نامعلومی ک معلوم نیست قراره چ اتفاقی بیوفته زندگی خودش رو ب لجن بکشه ارامش از خودش بگیره چیه ک بخاد پول جمع کنه 

سکوتم بند نمی آید......