2777
2789
عنوان

اثاث کشی

146 بازدید | 9 پست

سلام 

من تا آخر ماه اسباب کشی دار .بچه مدرسه ای و نوزاد شیرخوار دارم .

فقط خانواده همسرم هستن اما دریغ از دلگرمی که بشه بهشون داشت 

الهم عجل الولیک الفرج

دلگرمی میخوای چیکار بچه هارو بده نگهدارن ، دوتا کارگر هم شوهرت بیاره جمع کنین برین

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

دلگرمی میخوای چیکار بچه هارو بده نگهدارن ، دوتا کارگر هم شوهرت بیاره جمع کنین برین

به همسرم میگم بچه ها رو روز اثاث کشی بزار اونجا میگه  نمی خواد منت می کنه حوصله تبعات بعدش رو ندارم .

از شانس هوا هم سرد شده .

الهم عجل الولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بچه مدرسه میره سعی کن اون یکی رو بخوابانید و بشینی از وسایل که کمتر احتیاج داری شروع کنی و کم کم همه رو جمع کنی، به شوهرت بگو چند روز مرخصی بگیره کمکت کنه، تنهایی با دوتا بچه سخته

وقتی بچه مدرسه میره سعی کن اون یکی رو بخوابانید و بشینی از وسایل که کمتر احتیاج داری شروع کنی و کم ک ...

تنهایی با سه تا بچه 😅

جمع کردم مشکلی ندارم  بیشتر روز اثاث کشی و اسکان تو خونه جدید واسم کابوس 

شستشو و نظافت و چیدمان 

اینکه همه وسایلم جمع  بچه درس و مشق داره و ....

الهم عجل الولیک الفرج
تنهایی با سه تا بچه 😅 جمع کردم مشکلی ندارم  بیشتر روز اثاث کشی و اسکان تو خونه جدید واسم کابو ...

آره واقعآ سخته، به شوهرت بگو از روز اسباب کسی تا چند روز مرخصی بگیره و چندتا کارگر اون از بچه ها نگه داری کنه شما هم با کارگرا تمیزی خونه و چیدمان، انشالله به راحتی انجام بدی

عزیزم شما شامپو اسکالپیا استفاده میکنی؟

من ی مدته استفاده میکنم

قبلا تمام اطلاعات روش انگلیسی نوشته شده بود

اما تازگیا یکی گرفتم تمام اطلاعاتش فارسیه و خیلی بی کیفیت شدع

یعنی شامپوش تقلبیه؟؟؟

عزیزم شما شامپو اسکالپیا استفاده میکنی؟ من ی مدته استفاده میکنم قبلا تمام اطلاعات روش انگلیسی نوشت ...

سلام جدیدا دیگه نمی گیرم  مثل  قبل  نیست . اسکالپیا کلا تولید داخل و چقدر عالی بود .اما یه مدته همینی که شما می گی شده . من از ناچاری  دوهفته ای یکبار سلنیوم سولفات میزنم برای شوره سر . البته چشم دنبال اسکالپیا هست اگه با مشخصات قبل پیدا کنم بازم می گیرم

الهم عجل الولیک الفرج
سلام جدیدا دیگه نمی گیرم  مثل  قبل  نیست . اسکالپیا کلا تولید داخل و چقدر عالی بود .ا ...

من این سری رفتم دو تا خریدم ازش ناچارم ازش استفاده کنم تنها چیزیه ک بهم میسازه چربی رو تمیز میکنه

من ریزش مو هورمونی دارم هر شامپویی نمیتونم بزنم