2777
2789
خداییش مادرشوهره خوبیه و خیلی هوای بچه هاشو داره. صحبت سره جاریم بود ک چقدر بهش خدمت کردم و چقدر زبون دراز بود.... مادر شوهرم گفت من میتونم وقتی پسرام تنها میان پیشم پرشون کنم یعنی پشت سر زناشون پیششون حرف بزنه... منم گفتم خوشت میاد زندگیه پسرات خراب بشه..
خدا جونم عاشقتم
اصلا چه معنی داره نشستید غیبت کردید اوف بر شما
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بهش گفتم حواسم باشه شوهرمو تنها نفرستم خخخ گل گندم جون خدارو شکر خوبه مادر شوهره بدی نیست جاریم هم خیلی بی انصافی کرد تو روی مادر شوهرم به برادر شوهرم نفرین کرد
خدا جونم عاشقتم
منم مادر شوهرم چند باری پیشم گفت میتونم پسرامو پر کنم اما پر نمیکنم منم گفتم خودت میدونی اگه پر کنی به ضررت تموم میشه اونم هیچی نگفت
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین