2777
2789
عنوان

وای. این چه صدای بلندی بود

371 بازدید | 16 پست

از خواب پریده بودم دوباره داشتم خواب میرفتم یهو یه صدای تق بلندی اومد ...

میدونم وسایلام قولنج میشکنن ولی دیگه آخه اینقدر بلند 😐😐😐😐 ای بابا 

البته یخچالم که شب و روزش فرقی نمیکنه ۲۴ ساعت هر نیم ساعت یه صدای تق میده...از شمام همینطوره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چرا 

خانم وحیدی‌فر جمعه شب در یک پست اینستگرامی از تهدید یک فرد ناشناس خبر داده بود. او در این پست نوشته بود که از صدای سگشان متوجه هنوز فردی در پشت پنجره می‌شود. وی می‌نویسد: «دیدم پشت شیشه‌های مات پنجره از پشت یک نفر چسبیده به در... گفتم کی هستی هیچی نگفت...ناگهان حرف زشتی زد وچاقویی از پشت سایه روشن مات پنجره به من نشان داد... گفتم الان زنگ می‌زنم ۱۱۰... گفت بزن. ولی من حسابتون رو می‌رسم.»

این قضیه مهرجویی چیه همه نوشتن ولی کسی توضیحم نمیده

اقا منم اینجا دیدم چ وضعشه تایپیک میزنن راجبش رفتم سرچ کردم تو اتاقممم میترسم بخوابم بابا گرفتن طرفو کشتن با زنش شب قبلشم یکی با چاقو رفته پشت شیشه مات ویلا تهدیدشون کرده قلبم اومد تو دهنم تا گفتم

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️