monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 عنوان تعبیر خواب 107 بازدید | 9 پست خواب دیدم آب دریا یخ زده و من نزدیکشم کاملآ کسی تعبیرشو بلدت؟ برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1402/07/23 | 02:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 تعبیر خواب خیلی واقعا سخته خواب اشفتس زیاد توجه بهش نکن مرسی برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
تک_درخت_پاییزی عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4553 زیاد تو فکر تعبیر خواب نرو چون هرجور تعبیرش کنی همونجور اتفاق میوفته خوب تعبیرکنی خوب بد تعبیرکنی بد چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
تک_درخت_پاییزی عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4553 من خودم یه سری خواب دیدم یه خانمی فوت شده خیلی ترسیدم دوسه ساعت بعد از بیدار شدن فهمیدم پسرهمون خانم تصادف کرده خواباتو جدی نگیر چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 من خودم یه سری خواب دیدم یه خانمی فوت شده خیلی ترسیدم دوسه ساعت بعد از بیدار شدن فهمیدم پسرهمون خانم ... اخه دقیقآ خوابام تعبیر میشن ینی تأثیر داره تو زندگیم و یجورایی یچی میرسونه بم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
تک_درخت_پاییزی عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 4553 اخه دقیقآ خوابام تعبیر میشن ینی تأثیر داره تو زندگیم و یجورایی یچی میرسونه بم نمی دونم فقط سعی کن جدی نگیری چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 نمی دونم فقط سعی کن جدی نگیری ممنون 🤍 برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
bodycoach عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 4354 حس میکنی احساساتت یخ زده و نسبت به همه چیز بی تفاوت شدی وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 حس میکنی احساساتت یخ زده و نسبت به همه چیز بی تفاوت شدی همینم هس برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆