2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا میگن علاوه بر سبزی کرفس ،نعنا جعفری هم اضافه میکنن شما جطور؟

نه من فقط کرفس یا کرفس و سبزی فوریه سبزی. 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

شما قبل فریز سرخ میکنید؟اگه اره چجوری؟

من اول سرخ میکنم بعد فریز

نگا همه چیش مثه سبزی خورش هس. هر جور سبزی خورش رو سرخ میکنی اینم همونجور. 

مثلا من سبزی خورش رو خیلی سرخ نمیکنم کرفسم همینجور

.‌

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بعد سبزی و کرفس رو باهم قاطی میکنید و بعد فریز میکنید؟

کرفس میخرم بعد از پاک کردن شستن و خرد کردن‌ میریزم تو قابلمه تفت میدم. بعد بسته بندی میکنم تو فریزر

سبزی خورش هم جدا فریز میکنم. 

هر وقت بخوام از دوتاش استفاده کنم. نصف بسته کرفس و نصفه بسته سبزی خورش میریزم

حتما از کرفس ترد و تازه استفاده کن. ساقه‌هاشو بشور و به اندازه دلخواهت خرد کن. معمولا اندازه ۲  سانت مناسبه. من توی تابه با نصف لیوان آب سرد و کمی روغن و خیلی کم نمک با درب بسته میذارم بپزه. اول زیرشو زیاد میکنم همین که آبش داغ شد، شعله رو متوسط میکنم میذارم با درب بسته تا آبش تموم بشه بعد درشو بر میدارم شعله رو کمی زیاد میکنم و تفت میدم. همین که از حالت آبپز در بیاد کافیه. نیازی نیست زیاد سرخش کنی.

برگهای خیلی سبز و تیره و سفت رو دور میریزم. برگهای روشن و سبز روشن و ترد رو استفاده میکنم. بعد از شستن همراه نعنا و جعفری تازه و پاک شده، خرد میکنم. سبزی کرفس رو مثل قورمه زیاد ریز نمیکنم. اینم مثل سبزی خورش، سرخش میکنم. اگه خیلی زیاد سرخ بشه، تلخ میشه. 

بعد سبزی و کرفس رو مخلوط میکنم و بسته بندی میکنم. 

موقع پخت اگه با مرغ بپزم، همون اول پخت به خورش اضافه میکنم و حتما بهش رب اضافه میکنم. و اگه با گوشت قرمز بپزم، دیرتر یا دو ساعت بعد از گوشت، اضافه میکنم و رب هم نمیزنم. 

برای چاشنی خورش از نصف لیمو شیرازی استفاده میکنم. پوست و قسمت سفید رنگ لیمو رو میگیرم و دونه‌هاشو درمیارم بعد نصفشو  اوایل پخت به خورش اضافه میکنم. نیم ساعت آخر نمک و پوره یه حبه سیر اصافه میکنم و یکی دو قاشق نعناع خشک روی خورش میریزم بعد چندتا غل زدن آماده ست. 

من موقع سرخ کردن سبزی، از میزان کمتری نعنای تازه استفاده میکنم چون آخرسر بهش نعنا خشک میزنم. 

لیموها رو میتونی تو فصلش بگیری و به همین روشی که گفتم آماده کنی و تو زیپ کیپ بسته بندی کنی و تو فریزر بذاری.