2777
2789
عنوان

دروغ گفتم😔

264 بازدید | 11 پست

سلام دوستان راستش بخواید من درگیر گواهینامه گرفتن هستم بعد هنوز امتحان شهری بعد از 3بار رد شدن قبول نشدم ولی از بس فامیل و دوست و آشنا ازم میپرسیدن که چیشد قبول شدی مجبور شدم به دروغ بهشون بگم قبول شدم تا دست از سرم بردارن😢

ولی الان از دروغی که گفتم احساس گناه میکنم چکار کنم🥺

راستشو میگفتی خب .. چه کاریه دروغ بگی به کسی چه ..بچه ها لطفا تاپیکمو ببینید به راهنماییتون نیاز دارم

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد عجبب که گواهی نامه گرفتنتونم همه میدونن 😐😐

من وقتی رفتم مامانمم آخراش فهمید 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

از اونجایی ک ب اونا هیچ ربطی نداشته و بابت فضولیشون عذاب وجدان ندارن ت هم بابت دروغت عذاب وجدان نداشته باسه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

هیچی دیگه گفتی پس تلاش کن واقعیش کنی الان راستشوبگی بدترضایع میشی تخریب خودته. بجاش کاری کن اینبار واقعا  قبول بشی

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
از اونجایی ک ب اونا هیچ ربطی نداشته و بابت فضولیشون عذاب وجدان ندارن ت هم بابت دروغت عذاب وجدان نداش ...

ما در محضر خداییم

فضولی گناهه 

دروغم گناهه 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

توبه کن و بهش پایبند باش 🤗

عزیزم وقتی کاری رو شروع میکنی تا به نتیجه ترسیده به دیگران نگو تا از دست فضولی و سوالاشون در امان باشی و مجبور نشی دروغ بگی

من خودم نگفتم کلاس رانندگی رو برا همین تا وقتی منو در حال رانندگی ندیدن نفهمیدن اقدام کردم برا گواهینامه

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون