2777
2789
عنوان

جاری سمی من

472 بازدید | 16 پست

من واقعا کاریش ندارم یعنی اصلا نمیبینمش ولی متاسفانه اون خیلی فضول زندگی منه تموم امار زندگی منو داره مثلا اگ من برای بچه ها لباس بخرم شوهرشو مجبور میکنه زنگ بزنه ادرس اون مغازه را بگیره یا هرکاری ک من بکنم انجام میده یا هرکاری ک من حرفشو بزنم اون زودتر انجام میده خیلی زوم روی زندگیم چکار کنم بکش بیرون ازمون واقعا برام عذاب اور شده ... مثلا ما خونمونو فروختیم اون شوهرشو مجبور میکرد زنگ بزن ب داداشت ببین پولشو چکار کرده این نمونه های کوچکش مثلا مادر شوهرم گفته  بهش این لباس کوتاه نپوش برگشت گفته پس فلانی ک میپوشه منظورش من بودم حالا من اصلا اینو نمیبینم اصلا کاریش ندارم ولی این خانم عجیب پا پیچ زندگی منه مثلا عکس پروفایلم ک عوض کنم میگه منظورش ماییم یعنی واقعا موندم چکار کنم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا تو لباس میخری اون از کجا خبردار میشه؟؟تو هر کاری میکنی اون از کجا خبردار میشه انجام میده؟؟؟تو حرفی میزنی اون از کجا حرفتو میشنوه خبردار میشه زودتر از تو دست بکار میشه؟؟؟

خوشگلم پیشش اصلا حرف نزن یا نمیخواد همه جا اعلام کنی که بخوان بگوشش برسونن 

ببخشیدا تو لباس میخری اون از کجا خبردار میشه؟؟تو هر کاری میکنی اون از کجا خبردار میشه انجام میده؟؟؟ت ...

خونه پدرشوهرم میبینه یامادر شوهرم اینا میگن 

مال تو فقط جاریه.من مادرشوهرمم اینجوریه.

من جاری دیگه ام دارم فوق العاده مودب و خانمه خیلی هم براش احترام قایلم ولی متاسفانه این دست از سر زندگی من برنمیداره

ما تو یه روستایی یه زمین کشاورزی خریدیم شوهرشو مجبور کرده ماهم باید بخریم اینام اومدن اونجا دنبال زمین میگشتن یعنی تا این حددد

خونه پدرشوهرم میبینه یامادر شوهرم اینا میگن 

اصلا پیش مادرشوهرت ایناعم از جزییات کارات و خونت حرفی نزن 

منم تا دیدم مادرشوهرم و خونواده شوهرم دهن لقن اصلا پیششون حرف نمیزنم بعدا که کاره خودمو کردم چند وقت بعدش میشنون از این و اون

اصلا پیش مادرشوهرت ایناعم از جزییات کارات و خونت حرفی نزن  منم تا دیدم مادرشوهرم و خونواده شوه ...

شوهرم همش تقصیر اونه