2777
2789
عنوان

توسعه فردی

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 29 پست

عزیزم مهم ترین اقدام برای توسعه فردی خودشناسی و ارتباط با ضمیر ناخودآگاهت هسته 

پس در قدم اول بهتره هر روز روتینی از شکرگزاری و مدیتیشن و مراقبه داشته باشی 

گوگل سرچ کنی برات میاره کتاب هایی با ژانر موفق و خودشناسی_ متافیزیک _ قانون جذب _ توسعه فردی و غیره ... حتما مطالعه کن عالیه 

دوره های استاد عزیزم سید محمد عرشیانفر رو حتما شرکت کن میتونی از دوره ۲۱ روزه رایگانش شروع کنی ( استاد عرشیانفر بزرگترین الگوی کنه) 

کلیپ و فایل های مجتبی تمسکی ، مجتبی شکوری ، استاد عباس منش ، امیر شریفی ، باب پراکتور و..... دنبال کن 

فایل فرکانسیک و سابلیمینال گوش کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب بخون  کتاب افراد موفق مثل چه اتفاقی برایت افتاد؟ اپرا وینفری  (انتشارات نسل نواندیش ...

متاسفانه سر کنکور و خوندنش از کتاب زده شدم و برا خودم تاسف میخورم از این موضوع 🥺 

اتفاقا تو ذهنم بود یکاری کنم با کتاب دوست بشم چند تا کتاب گرفته بودم اما فقط یکی دوتاشو خوندم 

کتاب بیشعوری ، رمان بابالنگ دراز ، پنیر من را چ کسی جابجا کرده، خودتو ب فنا نده و مغازه خودکشی

بنظرتون اینا ارزش خوندن دارن؟ 

البته چندتاشو خوندم

کتاب بیشعوری چجوریه بنطرتون؟ چون اطلاعاتتون از کتاب زیاد بود طبق نظرتون پرسیدم ☺

تست یانگ مربوط به اسیب هایی هست که از دوران کودکی همراهت هستن وقتی اگاه بشی و درمانشون کنی خیلی از مشکلاتت ک نمیدونی از کجا سرچشمه میگیرن حل میشه

حتی اگر کودکی خوبی داشته باشی بازم ممکنه طرحواره داشته باشی

تستو حتما بده

هر چه از دوست رسد نیکوست...
برا هر کی یه طوره من دوس دارم کلاس فن بیان موسیقی و آواز برم کلاس حفظ قرآنم علاقه دارم کارگاهای ...

ممنونم 🌸 

حفظ قران هم ثبت نام کردم اما نرفتم 🥲 

جز ۳۰ رو فراموش کردم کلا 🥴 دوست دارم خودم برای خودم بخونم نه اینکه حفظ کنم، دوست دارم بیشتر روی معنیش تمرکز کنم و درس بگیرم چون بنظرم فهم مفاهیم و .... قرآن از حفظش مهمتره 

من هم کارگاهای آموزشی مخصوصا تربیت رو دوست دارم اما فکر میکنم کمی واسم زوده 😅 

[QUOTE=313913205]ممنونم😍🌸  آقای عرشیانفر دوره شون راجب چیه؟ کانال دارن ؟[/QUOTE

ستاد دوره های مختلف با موضوعات مختلفی دارن اما در کل تمام موضوعاتشون زیر مجموعه ی توسعه فردی هست دوره ۲۱ روزه مربوط به تحول و تغییر و رشد شخصیتی هست عالیه 

هم سایت دارن هم پیج اینستاگرام و روبیکا هم کانال در روبیکا 

برای سایت کافیه سرچ کنید سایت عرشیانفر 

ممنونم 🌸  حفظ قران هم ثبت نام کردم اما نرفتم 🥲  جز ۳۰ رو فراموش کردم کلا 🥴 دو ...

برا حفظ مجبوری عمیقا آیه رو بفهمی هم ترجمه هم تفسیر هم تکرار هرروزه و تفکر

هر چه از دوست رسد نیکوست...

[QUOTE=313913205]ممنونم😍🌸  آقای عرشیانفر دوره شون راجب چیه؟ کانال دارن ؟[/QUOTE

استاد دوره های مختلف با موضوعات مختلفی دارن اما در کل تمام موضوعاتشون زیر مجموعه ی توسعه فردی هست دوره ۲۱ روزه مربوط به تحول و تغییر و رشد شخصیتی هست عالیه 

هم سایت دارن هم پیج اینستاگرام و روبیکا هم کانال در روبیکا 

برای سایت کافیه سرچ کنید سایت عرشیانفر