2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 35 پست

[QUOTE=313904854]عزیزم میتونی راهنماییم کنی دارم دق میکنم من آخرین فرصت رو بهش دادم و سوزوند حالا چیکار کنم ک لااقل ا ...[/QUO

خب من جای شما نیستم ،شرایطتم دقیق نمیدونم ممکنه راهنمایی درستی نکنم 

ولی اگه امکانشو داری جدا شو چون اینجوری ذهنت همیشه درگیره و حتی اگه شوهرت بهترین هم بشه ، هیچوقت از ذهنت پاک نمیشه

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=313904854]عزیزم میتونی راهنماییم کنی دارم دق میکنم من آخرین فرصت رو بهش دادم و سوزوند حالا چی ...

شرایطش رو دارم ذهنم داغونه اعصاب ندارم نمیدونم چیکار کنم خدا فقط جوابشونو بده

و خدایی که بشدت کافیست
خیلی عالی میشه بیشتر بگی بهم حال داغونم با حرفات آروم میشه

من اگه تو بچگی یه اشتباهی می کردم و مامانم تنبیهم نمی کرد باز تکرارش می کردم تو با این بخشیدمت بهش یه فرصت دیگه دادی واسه خیانت 

این دفعه جدی تر برخورد کن اون تا وقتی چشمش از رفتن تو و نابودی زندگیش نترسه خب می‌ره با طرف بالاخره یا زن آروم و یه دوست دختر ج*نده کیع که بدش بیاد اونم مرد جماعت

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤