2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین؟

آره همین 

عزیزم حق طلاق و حضانت و مهریه عند المطالبه  کمترین حقی بود که می تونستی بگیری که الان راحت تموم بشه 

الان میلیون ها مرد دارن خیانت می کنن به روش های مختلف اگه قرار بود با یه ریز مکالمه و فیلم که معلوم نیست مال مجردیشه یا متاهلیش حکم طلاق بدن که جامعه رو نمی تونن نگه دارن 

پیدا کردن مدرک سخته به نظرم جون به سرش کنی طلاقت بده خیلی بهتره 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
آره همین  عزیزم حق طلاق و حضانت و مهریه عند المطالبه  کمترین حقی بود که می تونستی بگیری ک ...

چطوری جون ب سرش کنم ؟ حضانت بچم رو چطوری میشه بگیرم؟ 

و خدایی که بشدت کافیست
از یه راه دیگه وارد شو  طرفو حین رابطه میگیرن کاریش ندارن  بری دادگاه میگنن نون و آبتو ک ...

بنظرت فیلمه رو پخش کنم خوبه؟ ب دختره و این ضرری میرسه؟

و خدایی که بشدت کافیست
چطوری جون ب سرش کنم ؟ حضانت بچم رو چطوری میشه بگیرم؟ 

هر کاری که حرص بخوره 

محلش نده 

کاراشو انجام نده 

نیازشو برطرف نکن 

درست مثل یه مرد غریبه 

ببین من نمی خوام زندگیت از هم بپاشه ولی چون تو تاپیکات گفتی سابقه خیانت داره می گم اینارو چون انگار درست بشو نیست 

حضانتم چون هنوز بچست میدن به خودت بعدش اونقدر وابسته کن به خودت که نتونه نگهش داره 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
هر کاری که حرص بخوره  محلش نده  کاراشو انجام نده  نیازشو برطرف نکن  درست مثل ...

خیلی عالی میشه بیشتر بگی بهم حال داغونم با حرفات آروم میشه

و خدایی که بشدت کافیست
بنظرت فیلمه رو پخش کنم خوبه؟ ب دختره و این ضرری میرسه؟

پخش نکن ولی تهدیدش که می تونی بکنی 

اونا حیا سرشون میشد به نظرت فیلم می گرفتن 

می‌خوام جدا شم 

نمیدونم چی بگم .

بنظرم ابان اینکارو نکن که یه موقع به جرم اینکه فیلمشان پخش کردی و آبروشون بردی ازت شکایت نکنن 

از یه آدم مطمئن تر مثل وکیل سوال کن اول

.
نمیدونم  اگه داری زندگی‌میکنی باهاش کار قشنگی نیس  بالخره ابروی خودتم هس

عزیزم میتونی راهنماییم کنی دارم دق میکنم من آخرین فرصت رو بهش دادم و سوزوند حالا چیکار کنم ک لااقل اینقد عذاب نکشم

و خدایی که بشدت کافیست