2777
2789
ن عزیزم منظور منو اشتباه فهمیدی 😆 میگم‌چرا ۱۴روزه قهرید؟عقدی؟

نه عقدمون ماه بعد بود🥲

خلاصه بگم کسی که منو دوست داشت از خیلی قبل تر از نامزدم عکسای منو نشونش داده ،نامزدمم قهره.نامزدم میدونست این از خدا بیخبر تو زندگیم بوده ولی عکسارو دیده ناراحته

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
نه عقدمون ماه بعد بود🥲 خلاصه بگم کسی که منو دوست داشت از خیلی قبل تر از نامزدم عکسای منو نشونش داد ...

عه همون کاربری که گفتی ویدیو کال گرفتی اونم عکس گرفته ازت ؟نامزدت پلیس بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه همون کاربری که گفتی ویدیو کال گرفتی اونم عکس گرفته ازت ؟نامزدت پلیس بود؟

عاره همونم

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
عه من تو تاپیکات بودم  خیلی برات ناراحت شدم  گفتی تا شب وقت دارم  چیشد اخرش؟

والا همون آش و همون کاسه.به هیچ صراطی مستقیم نمیشه

خانوادت فهمیدن ؟

نه