2777
2789
عنوان

خاستگاری

97 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من یه خاستگار دارم ولی ایشون مشکلی که داره چشمهاش نامتقارنه  ولی بقیه چیزهاش از همه لحاظ اوکیه خانواده وضعیت مالی  اخلاق همه چیز  با توجه به این ک من یه کم از زخم زبون ناراحت میشم  به نظرتون بعدن به مشکل میخورم؟ 

نه نکن اصلا با کسی که انحراف چشم داره سخته زندگی و رابطه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

درسته که همه چیز قیافه نیست اما ب نظرم باید در حدی باشه که بتونی تحمل کنی به بچه هاتم فکر کن  اونا میتونن با قیافه همچین پدری کنار بیان خجالت نمیکشن خودت چی دختر رو دست خونوادت ک نموندی فقط یکبار انتخاب میکنی درست انتخاب کن

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

درسته که همه چیز قیافه نیست اما ب نظرم باید در حدی باشه که بتونی تحمل کنی به بچه هاتم فکر کن  ا ...

دوست دارم ولی به هیچ کدوم از ارزوهام نرسیدم خستم از دویدن و نرسیدن 

دوست دارم ولی به هیچ کدوم از ارزوهام نرسیدم خستم از دویدن و نرسیدن 

فکر میکنی راهکارش ازدواجه چرا اخه چرا دخترای امروزی روز ب روز دارن ناامید تر میشن !!اگر ازدواج کردی و حالا اومدو با چشمشم کنار اومدی اگه مشکلات دیگه ای هم با ازدواجت اومد روش چی ؟فکرت از پایه غلطه تو تا وقتی خودتو از باتلاق شخصیت بیرون نکشی نمیتونی همسر خوبی باشی شاید اوایل ازواج خیلی لذت بخش باشه اما بعد ها دردسر ها مشکلات دیگه ای رو ب روت قرار میگیرن با روحیه ای داری نمیتونی دووم بیاری ازدواج راه فرار از شرایط فعلی نیست ازدواج توی این شرایط از چاله به چاه افتادن اول خودتو اصلاح کن و دوباره برای زندگیت تلاش کن 40سالگی خیلی دیر میشه خیلی