اریاناز9715 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1139 عنوان قرص😭😭 840 بازدید | 12 پست بچه ها کیا تجربه مصرف مکمل اووبوست رو دارن؟؟من چند شبه دارم میخورم معده درد دیوونم کرده،نمیدونم عوارض اونه یا نهبخورم تا عادت کنم بهش یا چی؟؟؟ 1402/07/22 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2142 عوارضی نداره گلم، همون و فقط میخوری یا ی قرص دیگم میخوری؟ من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
اریاناز9715 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1139 عوارضی نداره گلم، همون و فقط میخوری یا ی قرص دیگم میخوری؟ متفورمینم میخورم همراه با غذایعنی ی جوری سر معدم پره انگار ی گاو خوردم.دوروزه هیچی نخوردم ولی معدم از پری داره میترکه😭😭😭
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2142 متفورمینم میخورم همراه با غذا یعنی ی جوری سر معدم پره انگار ی گاو خوردم.دوروزه هیچی نخوردم ولی معدم ... منم اووبوست میخورم، ماه قبل متفورمین خورم چند روز معدم سنگینی میکرد احتمالا ازاون باشه من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
اریاناز9715 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1139 منم اووبوست میخورم، ماه قبل متفورمین خورم چند روز معدم سنگینی میکرد احتمالا ازاون باشه متفورمین قبلا هم میخوردم جز اینکه واسم سرگیجه بیاره چیز خاصی نداشت .نمی دونم والا....شما اووبوست تاثیر داشته براتون؟! چتد وقته میخوری؟! اقدامین,؟!
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2142 متفورمین قبلا هم میخوردم جز اینکه واسم سرگیجه بیاره چیز خاصی نداشت .نمی دونم والا.... شما اووبوست ت ... اره عزیزم اقدامم ن تاثیری نداشته که تاحالا هروقت میرم دکتر همینارومیده بهم.. شما بخور قرص خوبیه خیلیا نتیجه گرفتن انشالله دامنت سبز بشه من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
اریاناز9715 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1139 اره عزیزم اقدامم ن تاثیری نداشته که تاحالا هروقت میرم دکتر همینارومیده بهم.. شما بخور قرص خوبیه خیلی ... ممنون عزیزم.ایشالا ب زودی روزی شما هم بشه.الان تاپیکتو دیدم سقط کردین🥺 ایشالا ایندفعه یه نی نی تپل مپل و سالم خدا نصیبت کنه.ب خودت برس ۵,۶ ماه بعد اقدام کن
fatiamm عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2142 ممنون عزیزم.ایشالا ب زودی روزی شما هم بشه. الان تاپیکتو دیدم سقط کردین🥺 ایشالا ایندفعه یه نی نی تپ ... ممنون مهربونم اره خیلی سختی کشیدم😢❤️ایشالا شماهم بارداربشی همین زودیا من... کو؟ مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
اریاناز9715 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1139 ممنون مهربونم اره خیلی سختی کشیدم😢❤️ایشالا شماهم بارداربشی همین زودیا اخییی غصه نخور خدا بزرگه برو تو تاپیک اقدامی ها تاپیک یکی مونده ب اخرم.قذاره اونجا دور هم جمع باشیم روحیه بدیم بهم و تند تند بیایمخبرای خوش بدیم
۱۳پ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 11552 اره عزيزم منم ميخورم معده درد ميده با غذا بخور عارضه اش كمتر ميشه
اریاناز9715 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1139 اره عزيزم منم ميخورم معده درد ميده با غذا بخور عارضه اش كمتر ميشه من قبل خواب میخورم.امروز صب خوب بودمااا باز از عصر شروع شد
۱۳پ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 11552 من قبل خواب میخورم.امروز صب خوب بودمااا باز از عصر شروع شد چندتا ميخورى ؟