2789
عنوان

مو

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 40 پست
عریزم هر حرفی داری بگو با جون و دل پست هاتو میخونم و در خدمتت هستم ❤ خییلی خوشحال میشم بتونم کمکت کن ...

شما به من لطف داری عزیزم  قطعا بخاطر قلب مهربونت جایگاه خاصی پیش خداوند داری انشالله هر چه از خدا مخای هنوز به زبونت نیومده بهت بده انشالله 🙏خدا شما و عزیزانت رو حفظ کنه کِ گوش شنوا برا دردِلایِ  منِ پُر گناه داری خوشگلم...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
سلام گلم .ممنونم ازت ،حالم بهتره .پسره برگشته گفته علاقمند شده به من و یک سری سوءتفاهمات پیش اومده ب ...

خداروشکر ک حالت بهتره عزیزم ، ایشالله ک همیشه حال دلت خوبه خوب باش 

عزیزم نترس مطمئن باش ک صاحب زمان هر لحظه هواتو داره مطمئن باش ک آقا امام زمان حتما کمکت میکنه عزیزم 

خوش ب سعادتت ک برای توسل ب اقا امام زمان میری ب حرم امام رضا ایشالله ک در خیرترین حالت ممکن حاجت روا بشی عزیزم 🤲 ، عزیزم مطمئنم ک آقا امام زمان هواتو داره و تو ام نگران نباش 

میشه ازت خواهش کنم ک رفتی حرم برام دعا کنی با اون قلب پاکت ،  منم برا ی حاجت توسل کردم ب آقا امام زمان برا حاجت رواییم و خوشبختیم دعا کن عزیزم محتاجم ب دعا 🙏❤

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خداروشکر ک حالت بهتره عزیزم ، ایشالله ک همیشه حال دلت خوبه خوب باش  عزیزم نترس مطمئن باش ک صاح ...

من ک پر گناهم عزیزم ...الان دارم میرم حرم عزیزم ک پیامتو دیدم حتما حتما دعات میکنم اگه دوس داشتی اسمت رو بزار تا به اسمت برات دعا کنم .انشالله امام رضا ضامن دعاهات باشه گلم انشالله امام زمان و امام رضا این دو عزیز واسطه آرزوهای دلت بشن به حق محمد و آل محمد 🙏🤲

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
واقعا نیستن آخه دقیقا بعد از ختم گرفتنم این خواستگارا اومدن تا قبلش هیچ خبری نبود برام حتی ت ی مراسم ...

عزیزم ببخش من اشتباه متوجه شدم از پستت من فک کردم ک برات خواستگار اومده و ی مدت حرف زدید و رفته برا همون گفتم ن نیستن ، شرمنده عزیزم شاید ناراحتت کردم اصلا متوجه نشدم ک دوباره برگشته ، خیالت راحت عزیزم حتما آقا امام زمان کمکت میکنه انشالله ،چون خییلیی مهربونه 

بازم واقعا شرمنده ام ک گفتم ن نیستن من فک کردم ک اومده و رفته و دیگ تموم شده ، انشالله ک در خیرترین حالت ممکن و توکل ب خدا و زیر سایه ی آقا امام زمان قسمت هم بشین امین یا رب العالمین 🤲

شما به من لطف داری عزیزم  قطعا بخاطر قلب مهربونت جایگاه خاصی پیش خداوند داری انشالله هر چه از خ ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم ک عزیزی ❤

ممنونم بابت دعای قشنگت 💚 ایشالله ک خداوند بهترینها رو هم نصیب خودت کنه خواهر 🤲

من ک پر گناهم عزیزم ...الان دارم میرم حرم عزیزم ک پیامتو دیدم حتما حتما دعات میکنم اگه دوس داشتی اسم ...

ممنونم عزیزدلم بخاطر دعا های قشنگت اسمم فائزه است 

زیارتت قبول باش و انشالله در خیرترین حالت ممکن حاجت روا بشی عزیزم 🤲❤

من ک پر گناهم عزیزم ...الان دارم میرم حرم عزیزم ک پیامتو دیدم حتما حتما دعات میکنم اگه دوس داشتی اسم ...

راستی عزیزم هر وقت ازدواج کردی انشالله ، بهم خب بده خیلی خوشحال میشم 💜💫

عزیزم ببخش من اشتباه متوجه شدم از پستت من فک کردم ک برات خواستگار اومده و ی مدت حرف زدید و رفته برا ...

خواهش میکنم عزیزم نه ایشون دوباره برگشتن و ما تو رابطه آشنایی هستیم میگم اگه پسره خوبی باشه و واقعا از علاقه و محبت کم نزاره(چون من خیلی عاطفه ایم برام مهمه) و صلاح و خوشبختیم توشه خداوند قسمتم کنه اگر هم نیست یک جوری تهش بشه ک من اذیت نشم فقط...من شما را با اسم کاربریتون دعا کردم انشالله فردا صبح با اسم خودتون براتون دعا میکنم میتونم به نیابتتون در حرم براتون نماز جعفر طیار بخونم برای حاجتتون انشالله حاجت روا بشی خواهرم😘🙏

راستی عزیزم هر وقت ازدواج کردی انشالله ، بهم خب بده خیلی خوشحال میشم 💜💫

چشم حتما خبر میدم ولی بعید میدونم ب ابن سرعت اتفاق بیفته چون هنوز یک ماههم از آشناییمون نمگذره عزیزم

خواهش میکنم عزیزم نه ایشون دوباره برگشتن و ما تو رابطه آشنایی هستیم میگم اگه پسره خوبی باشه و واقعا ...

انشالله  هر چی خیر و صلاحته عزیزم انشالله ک خوشبخت بشی 🤲❤

ممنون عزیزم خییلیی لطف کردی ❤🌹🌹🌹انشالله خودتم حاجت روا بشی ب خیر و خوشی 🤲🌹

چشم حتما خبر میدم ولی بعید میدونم ب ابن سرعت اتفاق بیفته چون هنوز یک ماههم از آشناییمون نمگذره عزیزم

چشمت بینا عزیزم 💚

ب سلامتی انشالله خوشبخت بشی عزیزم  🤲😘💜