دیدین خانمی کاشت مو کنه و راضی باشه ؟؟ یا دیدین ی خانمی موهاش نازک شده باش و بعده چن سال دوباره با دارو پر پشت شده باش ؟ موهام خییلی قشنگ بود اما الان خییلی نازک شده 🥺
ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
سلام عزیزم شرمنده اینجا پیام میزارم تاپیک امام زمان جایی ک با شما آشنا شدم رو قفل کردید نمیدونم شما منو یادتون میاد یا ن من گفتم ۳۶ سالم و مجرد و هزار یک مشکل و شما بهم ختم قران رو پیشنهاد دادی هدیه ب امام زمان ،من نتونستم این سوالامو جایی بگم اومدم اینجا چون شما در جریان قصه من بودید من قبل ک این ختمی ک بگید رو شروع کنم افسردگی استرس اضطراب شدید داشتم بخاطر شرایطم و مشکلاتم دچارش شدم برای همین از همه دوری میکردم(در وافع دختر برون گرام و برای همین اذیت میشم ک اینجوری شدم)ی دوس داشتم ک نزدیک دو تا س سال جوابشو ندادم اونم کم کم بیخیالم شد تا ک قیدو من زد کلا دیگه زنگ نزد بهم(چون کم حوصلم و افسرده هستم حوصله هیچکیو نداشتم)من دو سال از ایشون خبر نداشتم اصلا، تا ک شروع کردم ختم قرانو رو یک ماه ک گذشت این خانوم زنگ زد و ب من مورد ازدواجی معرفی کرد منم چون ختم ازدواج برداشته بودم این مورد از سمت خدا دیدم ک نهایت پسر خوبی نبود روز دوم ردش کردم بعده اون باز دوباره همین خانوم ی مورد دیگه بم معرفی کرده ک دو هفته باش اشنا شدم از اونجا ک بسیار خلا عاطفی دارم و تنهایی کشیدم ک جذب این اقا شدم(پسره هم پسره بدی نبوده از نظر ظاهر هم کاملا معمولی و پسر ساده ای هس) ولی این اقا با من کات کرد و گف بهت حسی ندارم !حالا ی اتفاقایه دیگم افتاد ک نمیشه گف خلاصه چون من روحیم خییییلی حساااااس شده. و ی جورایی بیمار روحی هستم این خیلی ضربه بدی بم زده(اعتماد بنفس نداشتم با این کار اصلا زد سیستم اعتماد بنفس داغون کرد) داره ختم قران اولم تموم میشه ولی همش هاج و واج موندم ک این دعا امام زمان بوده برا من!!!اخییییلی حالم بده اصلا موندم ک چرا این پسره اومده حالمو خراب کرده وقتی قسمتم نیس چون من همش ب خدا گفتم کسیو بیار ک قسمتم باشه چون من ظرفیت جدایی ندارم اگه جذب بشم (قبلا این اتفاق افتاده و بابت فراموش کردنش مکافات کشیدم) با اینکه مدت زیادی از اشنایی نگذشته ولی خیلی منو ناراحت کرد بعده اون من ۴۰ صبح حرم اما رضا(ع) نیت کردم و قرانمم اونجا میخونم اینقد ک دلم شکسته فقط حرم میرم ک اروم بشم خونه تاب ندارم اونجا نماز جعفر طیار هم میخونم الان باز دوباره پسره مخاد برگرده اصلا من مات موندم ن توان رد کردن دارم از این هم میترسم برم ت رابطه میترسم پایانی نداشته باشه خواهش میکنم بهم بگو من چ کار کنم این حکمت خدا چیه بخدا مغزم داره منفجر میشه اصلا از کارایه خدا سر در نمیارم الان نمیدونم چ غلطی کنم الان من از خدا خواستم ی مورد عشق دو طرفه خودت پسند بهم بده (پسره اهل روزه و نمازه و پسره سالمی هس اهل دودو دم این مساعل نیس اصلا با دختری هم نبوده فقط ی مورد ک زود تموم کرده)الان من قلبم شکسته، همش میگم حکمت اوومدن این اقا چیه خواهش میکنم شما منو راهنمایی کن بگو من چ کنم شرمنده پیام طولانی دادم بخدا دارم دیوونه میشم ...روحیم خرابو خرابتر شده اگه حرم نرم ب شب نمیرسم من ...
کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه... خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
خواهش میکنم پیامم بخون خیلی نیاز دارم ب حرفات ب کسی نمتونم بگم اصلا...
کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه... خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
خواهش میکنم پیامم بخون خیلی نیاز دارم ب حرفات ب کسی نمتونم بگم اصلا...
شناختمت عزیزم خیلی خوشحال میشم بتونم بهت کمک کنم
عزیزم وقتی ک توکل کردی ب خدا و توسل کردی ب آقا امام زمان اصصصلا نباید بترسی البته این استرس هاتم من درک میکنم ولی بخدا بهت اطمینان میدم ک آقا امام زمان کمکت میکنه و شایدم تا الان دعات کرده باش ک حاجت روا بشی ، الان میخوای بدونی این خواستگارایی ک برات اومدن و قسمت نشدین ثمرهی توست ب آقا امام زمان هست ؟؟ اگ میخوای اینو بدونی من با قاطعیت میگم ن عزیزدلم چون آقا امام زمان خیییلی مهربون تر از اون چیزی هستش ک بخواد برای این مدت کوتاه حالتو خوب کنه بعدش دیگ هیچی نه عزیزم صاحب زمان یا کلا چیزی نمیده یا اگ بده سنگ تموم میزاره عزیزدلمم بخدا جدی میگم ، پس خواهری با خیال راحت بشین ختم قرانی رو ک هدیه ب آقا امام زمان هست رو ادامه بده و مدام برای سلامتی و فرج ایشان دعا کن و بعدش حاجتتو بگو 🌻🌱
ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
سلام عزیزم امیدوارم حالت بهتر بشه الان پسره ک بهش علاقه مند شدی برگشته یا ن عزیزم ؟؟
سلام گلم .ممنونم ازت ،حالم بهتره .پسره برگشته گفته علاقمند شده به من و یک سری سوءتفاهمات پیش اومده بود بینمون که برطرف کرده ولی پسره گفته یک مدت باید همو بشناسیم ببینیم برای هم ساخته شدیم یا ن ... ختم دوم قرآنم شروع کردم توکل کردم ب خدا و توسل به امام زمان خودشون هوای دلمو داشته باشن واقعا نمیدونم عاقبت چی میشه با لبخند هس یا اشک برام دعا کن بهترینا نصیبم بشه عزیزم من هر روز صبح حرمم اینقد ک حالم خوب نیس اونجا ک میرم بهتر میشم انشالله بهترینا نصیبت بشه گل من (الهی آمین🙏)به حرفام گوش کردی .عزیزم بنظرت این پسره از دعاهای امام زمان هست ؟ممکن باشه؟ میترسم ضربه بدی بخورم توکل کردم ب خودش ...
شناختمت عزیزم خیلی خوشحال میشم بتونم بهت کمک کنم عزیزم وقتی ک توکل کردی ب خدا و توسل کردی ب آ ...
واقعا نیستن آخه دقیقا بعد از ختم گرفتنم این خواستگارا اومدن تا قبلش هیچ خبری نبود برام حتی ت ی مراسم دعوت شدم اونجام یکی ازم خوشش اومده بود ... نمیدونم .چشم حتما من با توکل و توسل کامل این ختم شروع کردم خوشگلم و دارم ادامه میدم به امید اینکه حاجت روا بشم انشالله ...انشالله خداوند به شما سلامتی بده گلم خیر ببینی حرفات آرومم کرد گلم انشالله خداوند هر چه بر دل داری بهت بده الهی آمین🙏