2789
عنوان

مو

173 بازدید | 40 پست

دیدین خانمی کاشت مو کنه و راضی باشه ؟؟ یا دیدین ی خانمی موهاش نازک شده باش و بعده چن سال دوباره با دارو پر پشت شده باش ؟ موهام خییلی قشنگ بود اما الان خییلی نازک شده 🥺

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وهاتو هفته ای یکبار روغن تراپی کن 

من موهای سرم فوقالعاده کلفته 

چشمش نکنم😑

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
وهاتو هفته ای یکبار روغن تراپی کن  من موهای سرم فوقالعاده کلفته  چشمش نکنم😑

ماشالله عزیزم 

چطوری روغن تراپی کنم گلم ؟ 

بايد علت يابي بشه يه سري اختلالات هورموني خونريزي زياد كم خوني زايمان مخصوصا سزارين عفونتا مثل كرونا ...

من از ۱۶ سالگی موهام ریختن الان نامزدم میخواد ببرم دکتر 

چ درصد موهاش برگشت ؟ میشه ی کم توضیح بدی عزیزم 

عزیزم جوری بگم ک اینقدر موهاش ریخته بود ک کف سرش پیدا بود با داروو مزو ۹۰ درصد موهاش برگشت ..تقریبا۱سال و نیم طول کشید 

کارشناس علوم ازمایشگاهی

عزیزم جوری بگم ک اینقدر موهاش ریخته بود ک کف سرش پیدا بود با داروو مزو ۹۰ درصد موهاش برگشت ..تقریبا۱ ...

چ خب خداروشکر 

چن وقت از ریزشش گذشته بود رفت مزو تراپی ؟