2777
2789
عنوان

کی خواستگار زنگ برایه جواب میزند؟

503 بازدید | 45 پست

از اولین جلسه خواستگاری ۴روز میگذرد .در جلسه اول خواستگار فقط برایه اشنایی به همراه معرف امده بود بدون خانواده اش.بمن دیر اطلاع دادند بااطلاعات اشتباه خواستگار یکبار ازدواج کرده بود و بعلت مسایلی که برام گفت و منطقی بود طلاق گرفته بود از هر لحاظ شرایطم بهتره اما شغل ایشان خیلی خوب است .بنظرتان زنگ برایه جواب مثبت میزنند.خیلی به دل من نشستن.خیلی با تجربه و بااعتماد بنفس بودند.قابل تکیه کردن بودند اما باید بازهم جلسه داشته باشیم.نظرتان چیه منصرف شده یا تماس میگیره

شغل خاستگار چیست

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خداشونم باشه

ولی شما کاملا تحقیق کنین درمورد علت جدایی از همسر قبلی

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

شغل خاستگار چیست

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

اندکی صبور باشید زندگی مشترک است کشک ک نیست نیاز ب تامل دارند

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
شغلش در هواپیمایی .چندروز شبانه روز هستند چند روز آف.میتونه چون منزل نیست علت تاخیر جواب باشه.حرفها ...

میتونم  بپرسم انگیزتون از این مدل حرف زدن چیه ؟

چرا اینجوری تایپ میکنید 

سلام 😍
از خداشونم باشه ولی شما کاملا تحقیق کنین درمورد علت جدایی از همسر قبلی

علت جدایی را گفت حتی گفت حاضر است شماره همسرسابقش را با ادرس بدهد .گفت ایشان بچه دوست ندارند.و خواستگارم عاشق بچه