2777
2789
عنوان

بارداری

80 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

من ازمایش بتا دادم و مثبت بود، اما هیچ ویاری ندارم. سر پسرم از روز اول که هستم مثبت شد ویارم شروع شد، الان استرس دارم میگم نکنه باردار نباشم؟ 

بعدم اینکه تازه 7هفته ام، غروبا که میشه سر دلم سنگین میشه. 

چکارکنم؟ 

همینکه معدت سنگین میشه ینی ویار منم ویار شدید نداشتم فقط هفته های تشکیل قلب خیلی بد حال بودم 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

همینکه معدت سنگین میشه ینی ویار منم ویار شدید نداشتم فقط هفته های تشکیل قلب خیلی بد حال بودم 

واقعا، یعنی ویار میتونه اینشکلی باشه؟ 

مربوط به جنسیت جنین هم میشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این ماه اقدام کردم الان پهلوراستم خیلی دردمیکنه میخام برم دکتر.روز۲۱پریودیمه بنظرتون ازچی میتونه باشه .چون بارداری گفتم شایدبدونین ممنون میشم جواب بدین وایشالاشمابارداری سالمی داشته باشین

من این ماه اقدام کردم الان پهلوراستم خیلی دردمیکنه میخام برم دکتر.روز۲۱پریودیمه بنظرتون ازچی میتونه ...

عیزم احتمالا سرما بهت نزده؟ 

ولی دکتر برو حتما. انشالله که چیزی نیست

واقعا، یعنی ویار میتونه اینشکلی باشه؟  مربوط به جنسیت جنین هم میشه؟

اره میتونه نه بابا ربط نداره،بعد من حال بدم از اتمام هفت هفته شروع شد اخ که چه روزایی بود تازه من هنوز نسبت به خیلیا بد ویار نبودم و خوب بودم 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اره میتونه نه بابا ربط نداره،بعد من حال بدم از اتمام هفت هفته شروع شد اخ که چه روزایی بود تازه من هن ...

من بچه اولم دختر بود، و خیلی ویار شدید داشتم و متاسفانه 22هفته زایمان زودرس کردم، 

بچه دومم پسرمه، که خداروشکر سالمه اما یه هفته ویار داشتم. 

اما ایندفعه حالم عجیبه