2777
2789
عنوان

بیایین صحبت کنیم

82 بازدید | 11 پست

این روزا اونقدر ذهنم درگیر اکثرروزا تاپیک جدیدم میزنم، اگرشما نامزدتون حرفای شمارو گلایه ها درد ودلاتون بره ب خانوادش بگ پشت سرتون حرف بزنه چکارمیکنید اون فکرمیکنه من نمیدونم ولی خواهرش گفت تمام حرفاتو بهمون کفته باخانوادش بحثش شده خواهرش زنک زد منومقصرکرد ک من تحریکش کردم درصورتی ک ازهیچی خبرنداشتم هم منو جلو خانوادش خورد کرده هم کینه ب دل گرفتن ازم نمیدونم چکارکنم شمابگین چکارکنم بااین ادم..؟! 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

علت تاپیک دیشبمم که حالم خوب نبود همین کارنامزدم بودحرفای باخواهرش انگار برق بهم وصل کردن من گناهی ندارم ی گلایه کوچیک ببین چی ازش بالا اومد دیگ هرباربحثشون بشه ازچشم میبینن علنن گفت تومقصری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر حرفی رو باهاش نزن  

اونقدر بزرگش کردن این قضیه روانگارچکارکردم من فقط گفتم چراخواهرت ناراحت بود یاواسه انتخاب محل زندگیمون ک کجا باشه منم باید نظر بدم منم ادمم این رفته گفته شمادخالت میکنید خدایا دیگ بهش اعتمادندارم دلم شکسته ازدستش

وقتی مقصر نیستی پس بیخیال برات مهم نباشه

ولی اونا منومقصرمیدونن هرچیم بخوام ثابت کنم بی فایدست هیچی نشده منوخانوادشو ب جون هم انداخت 

اونقدر بزرگش کردن این قضیه روانگارچکارکردم من فقط گفتم چراخواهرت ناراحت بود یاواسه انتخاب زندگیمون م ...

فاز نامزدت چیه خدایی؟ چرا رفته گفته بهشون آخه... 

ببین باهاش حرف بزن قانعش کن دیگه این رفتارشو تکرار نکنه

ملکا هستم 💚  
فاز نامزدت چیه خدایی؟ چرا رفته گفته بهشون آخه...  ببین باهاش حرف بزن قانعش کن دیگه این رفتارشو ...

برااینکه بگه خودش خوبه اصلا دوستندارم دیگ باهاش حرف بزنم زد همه چیوخراب کرد دیگ خانوادش تاعمردارن کینه ب دل دارن