2777
2789
عسل طبیعی ام اینکارومیکنه پیازپذولاکتین داره زیادش سمه واسه بدن

عسل طبیعی رو بخورم یا بزنم داخل؟ اون موقع منصرف شدم حوصله دوبارع خوردن پرولاکتین رو ندارم

عسل طبیعی رو بخورم یا بزنم داخل؟ اون موقع منصرف شدم حوصله دوبارع خوردن پرولاکتین رو ندارم

بازار میرم چیزای خوشگل تو سیسمونی ها میبینم ها میخرم هم بخاطر اینکه گرون میشع همه چیز ماشالا هم از ذوق میخرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای صبا نمیدونی که دعا نمونده نخونده باشم دکتر نمونده نرفته باشم همه کار کردم اما بچه دار نمیشم نمید ...

چون افتادی دنبالش هی میخوای واسه اون بخدا بی خیال باشی خودش به موقعش میاد میتونی تاپیک اخرمو ببینی توهم نظر بدی خیلی کلافه هستم 

ععسل روبخوربدنتوگرم میکنه چمدماه کلالبنیات و تنقلات ث اینانخور. راستی بخاطر تنبلی تخمدانه یاچیزه دیگه؟ 

روغن سیاهچاله چیه خواهر😂😂😂

سیاهدانه 

دست کیبوردمه😂😂😂

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

چون افتادی دنبالش هی میخوای واسه اون بخدا بی خیال باشی خودش به موقعش میاد میتونی تاپیک اخرمو ببینی ت ...

واقعا 

من با دارو 4 بار حامله شدم 3 تا سقط یه زایمان زودرس 

بچه هم نداشتم شوهرم نذاشته بزن دکتر منم رفتم دنبال درمان بواسیر درست همون ماه سید علیرضامو از امام رضا جانم هدیه گرفتم بدون دوا درمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ععسل روبخوربدنتوگرم میکنه چمدماه کلالبنیات و تنقلات ث اینانخور. راستی بخاطر تنبلی تخمدانه یاچیزه دیگ ...

ن هیچی دو ماه پیش فقط فهمیدم پرولاکتین بالا باز دارم با اینکه قرص میخوردم دکتر دیگع قرص بروموزیت داد 

چ نذری کردی جانم

نذر کردم اگر بهم بچه بدی اسم خودت یا جوادت رو روش بذارم اگر دختر بود یه اسم ک بهت برسه 

اینم لینک داستان ناباروری منhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10203239/اونایی-ک-نابارور-بودن-با-معجزه-باردارشدن-بیان-تو-تاییک-من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نذر کردم اگر بهم بچه بدی اسم خودت یا جوادت رو روش بذارم اگر دختر بود یه اسم ک بهت برسه  اینم ل ...

خیلی حرفا اذیتم میکنن.دخترخالم که منو میبینه هی میگه تو بخاطر بچه له له میزنی دنبال بچه ای منم ناراحت میشم نمیخوام ناراحتش کنم که تو که دو ماه بعد عروسی اقدام کردی بیشتر از من له له زدی برا دخترت ولی دلم راضی نمیشه بگم 

خیلی حرفا اذیتم میکنن.دخترخالم که منو میبینه هی میگه تو بخاطر بچه له له میزنی دنبال بچه ای منم ناراح ...

خالمم بچه دار نمیشد اخرش طبیعی شد وقتی زنگ میزنم بهش بچشو هی تعریف میکنخ من ناراحت میشم اینجور مواقع باید ملاحظه کرد طرف رو.من خودم داشته هامو هیچ وقت رخ کسی نمیکشم حتی اگه من جای خالم بودم بچه داشتم اون نداشت ها هیچ وقت تعریف بچمو نمیکردم که مبادا اونی که نداره ناراحت بشه.یا مامانم به این و اون میگه دعا کن زهرا حامله بشه ناراحت میشم میگم چرا اینجور رفتار میکنن اطرافیانم.